Celebrity

Na carrière nu ook huwelijk van depressieve gladjanus Harvey Weinstein kapot

De studiobaas raakt letterlijk alles kwijt na de spraakmakende berichten over zijn onaanvaardbare seksuele intimidatie tegenover vrouwelijke collega's.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 16:56 in Celebrity
Steeds meer actrices melden zich in de spraakmakende zaak waarin Hollywoodproducent Harvey Weinstein wordt beschuldigd van hevige seksuele intimidatie tegenover vrouwen. Sinds het opmerkelijke bericht in The New York Times, waarin diverse vrouwen een boekje opendeden over de foute praktijken van de producent, is Hollywood in rep en roer. Weinstein werd zelfs per direct ontslagen bij zijn eigen productiebedrijf. Na zijn carrière, werd eerder deze week bekend dat nu ook zijn relatie met designster Georgina Chapman over en voorbij is.

Het is allemaal nogal wat. Ineens stort je gehele wereld in elkaar als je erachter komt dat je man zich jarenlang ongekend vies heeft gedragen tegenover vrouwen. Georgina Chapman kreeg de afgelopen dagen, na het bekend worden van de nare gedragingen van haar man, veel op zich af. Nu na dagen zwijgen, doorbreekt zij het stilzwijgen en plaatst ze een officieel statement op de website van People. Chapman besluit samen met haar twee kinderen te vertrekken bij Weinstein en verbreekt haar huwelijk per direct.

"Mijn hart is gebroken na het lezen van deze verschrikkelijke verhalen over de vrouwen die zo'n enorme pijn hebben moeten ervaren door de onvergeefbare acties van mijn man. Ik verlaat hem dan ook per direct," vertelt Chapman aan People. Ze vervolgt: "Op dit moment moet ik vooral de zorg dragen voor mijn twee jonge kinderen. Dat is mijn eerste prioriteit en daarom vraag ik de media vriendelijk om de privacy van mijn gezin te waarborgen de eerstkomende tijd." De 41-jarige modeontwerpster trouwde in 2007 met de man die jarenlang werd gezien als een van de machtigste en invloedrijkste producenten in Hollywood. 

Gisterenavond schijnt de politie overigens naar het huis van de producent zijn toegesneld. Zijn 22-jarige dochter Remy belde het noodnummer 991, omdat een ruzie tussen haar en haar in haar eigen woorden 'depressieve en suïcidale' vader behoorlijk uit de hand aan het lopen was. Vandaag werd ook nog eens bekend dat Weinstein zich heeft aangemeld bij een kliniek om zich te laten behandelen voor zijn gedragsproblematiek. De gevallen producent zou eerder op de dag per vliegtuig naar de staat Arizona zijn vertrokken, waar een hoog aangeschreven behandelingscentrum ligt voor dergelijke probleemgevallen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ik dacht dat Matthew Broderick(heeft die na Godzilla nog rollen gehad?) een viespeuk was maar deze man is helemaal het topje van de ijsberg.

Master Of Films

Avatar

Ook Andy Signore van ScreenJunkies is een viespeuk. Plus Batfleck wordt meegetrokken met in de sexschandelen van Weinstein. Het lijkt wel of Hollywood een beerput opentrekt.

draganta

Avatar

991, denk niet dat ze gaan opnemen. 911 klinkt me beter.

SunChaser

Avatar

Gladjanus? Verkrachter bedoel je

Artificialis

Avatar

Jarenlang hoor je nergens wat over. En nu opeens moet iemand in één keer op alle mogelijke manieren worden vernietigd. Het volk heeft dit seizoen weer een zondebok gevonden hoor..

Frietgezicht

Avatar

@ MOF, Andy Signore is echt zo ongelooflijk dom geweest en zijn ontslag en de manier hoe zijn oud collega's en anderen nu naar hem kijken is al een straf genoeg.

Hij is een vieze lelijke nerd die ontzettend irritant was maar wel wat bereikt had met Screen Junkies en ik denk dat velen hier (we all love movies) graag zijn werk zouden hebben.
Movie Fights, lullen over Honest Trailers en over film nieuws, achter de schermen werken aan de content daar enz,fantastisch toch. Geen idee wat ze verdienen maar ze zullen er vast van rondkomen.

En dan verpest je het voor wat vrouwtjes die hij voor zover ik hier en daar lees nooit gekregen heeft. Hij dacht echt dat die groupies/fans had die wel ff kwamen naaien haha.

Nu heeft hij niks meer,deze carriere is weg,afwachten of z'n vrouwtje bij hem blijft na dit nu die een werkloze lelijke dikzak geworden is die nog vreemd blijkt te willen gaan ook.
Straks heeft die een lekkere kutbaan.

Hoe erg hij aan het balen is joh nu,die jankt elke dag.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Nu heeft hij niks meer,deze carriere is weg,afwachten of z'n vrouwtje bij hem blijft na dit nu die een werkloze lelijke dikzak geworden is die nog vreemd blijkt te willen gaan ook."
Ik vind trouwens het zeer vervelend voor zijn vrouw en zijn kind. Het zal toch je vader of man zijn. Om je kapot te schamen. Tevens was hij ook niet bepalend collegiaal gezien het feit dat hij JTE dreigde te ontslaan dmv chantage. Nu zie ik dat er al 1 week geen nieuwe content is geplaatst bij ScreenJunkies. Hij heeft de naam ScreenJunkies door het slijk heen gehaald. Goed bezig Andy, zeer blij dat je bent opgerot.

Van Harvey Weinstein waarder ik wel zijn werk althans de eindresultaten wat we kunnen zien als films. Hij was betrokken bij vele goeie films als producent. Maar sorry dat ik het zeg, hij mag van mij wel dood vallen.

Net zoals Signore vind ik het ook vervelend voor Weinstein's ex-vrouw en zijn kinderen. Zoals Weinstein & Signore hebben niet eens bij stil gestaan dat ze hun familie/gezin erbij hebben betrokken.

Artificialis "Jarenlang hoor je nergens wat over. En nu opeens moet iemand in één keer op alle mogelijke manieren worden vernietigd."
Als je überhaupt nog iets verder ging lezen ipv maar wat in de lucht te roepen. De vele dames durven niet hun mond open te doen. Zowel Harvey als Signore gebruikten angst als wapen en chantagemiddel. Uiteindelijk zijn er slachtoffers die zich niet meer pikken. Als er 1 brave ziel iets durft uit te spreken, dan volgen er meer. 1 moedige schaap gaat over de dam en de rest volgt.

ISIM

Avatar

MoF, ben het volledig met je eens. Zo iemand meteen oppakken en opsluiten. Maar ik ben bang dat hij niet de enige is in Hollywood.

nieuwslaatste nieuws

meest populair