Komt 'Star Trek 4' er wel?

Ook Karl Urban weet het niet meer.

Acteur Karl Urban is niet zo zeker of er een vierde Star Trek-film komt. Dat vooral door de tegenvallende prestaties van Star Trek Beyond. Die film was wellicht de best ontvangen film van de rebootreeks, maar haalde slechts 343 miljoen dollar op wereldwijd. En dat is niet genoeg voor een blockbuster als deze.

Om die reden twijfelt Karl Urban dan ook of de film er komt. "Jullie weten net zoveel als ik dat doe," begon de acteur tijdens een interview. "Kijk, we willen allemaal nog een Star Trek film maken. Dat staat buiten kijf. Maar als we die kans niet krijgen, dan ben ik blij dat we met een hoogtepunt stoppen. We vonden het geweldig om Star Trek Beyond op te nemen. Het was een buitengewone ervaring - en we rouwen er allemaal over dat we niet meer met Anton [Yelchin] kunnen opnemen. We zijn allemaal een familie en het zal nooit hetzelfde zijn zonder hem."

Urban vertelde dus niet dat de film er niet zal komen, maar veel vertrouwen straalt niet uit zijn uitspraken. Wellicht dat de goede prestaties van de serie Star Trek: Discovery wel enigszins kunnen helpen. Overigens werd die vierde film wel aangekondigd, waarvoor Chris Pine, Zachary Quinto en ook Chris Hemsworth tekenden.

Het vierde avontuur zou draaien om de vader van James T. Kirk, en een plot met tijdreizen omvatten. Willen jullie die film zien?



NieuwsFilm

meest populair