Algemeen

Komt 'Star Trek 4' er wel?

Ook Karl Urban weet het niet meer.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 15:57 in Algemeen
Acteur Karl Urban is niet zo zeker of er een vierde Star Trek-film komt. Dat vooral door de tegenvallende prestaties van Star Trek Beyond. Die film was wellicht de best ontvangen film van de rebootreeks, maar haalde slechts 343 miljoen dollar op wereldwijd. En dat is niet genoeg voor een blockbuster als deze.

Om die reden twijfelt Karl Urban dan ook of de film er komt. "Jullie weten net zoveel als ik dat doe," begon de acteur tijdens een interview. "Kijk, we willen allemaal nog een Star Trek film maken. Dat staat buiten kijf. Maar als we die kans niet krijgen, dan ben ik blij dat we met een hoogtepunt stoppen. We vonden het geweldig om Star Trek Beyond op te nemen. Het was een buitengewone ervaring - en we rouwen er allemaal over dat we niet meer met Anton [Yelchin] kunnen opnemen. We zijn allemaal een familie en het zal nooit hetzelfde zijn zonder hem."

Urban vertelde dus niet dat de film er niet zal komen, maar veel vertrouwen straalt niet uit zijn uitspraken. Wellicht dat de goede prestaties van de serie Star Trek: Discovery wel enigszins kunnen helpen. Overigens werd die vierde film wel aangekondigd, waarvoor Chris Pine, Zachary Quinto en ook Chris Hemsworth tekenden.

Het vierde avontuur zou draaien om de vader van James T. Kirk, en een plot met tijdreizen omvatten. Willen jullie die film zien?

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Vond Beyond niet veel soeps, veel te veel proberen om grappig te doen ook.

INto DArkness was wel een vette film.

Of maak dan gewoon een goedkopere Star Trek film.

Vraag me overigens af of die serie gaat helpen, vind de trailers niks en je moet ook nog CBS acces of zo hebben, wordt denk dus downloaden maar. Wil het zien, maar heb er niet veel vertrouwen in.

horizon

Avatar

Beyond is na the undiscovered country de beste Star Trek film.

Frietgezicht

Avatar

Horizon,jij bent zeker de grappigste thuis?

Nu vind ik veel Star Trek films bagger dus heel moeilijk is het ook niet maar dat Beyond bagger is valt amper te ontkennen.

Sunspot

Avatar

Beste ST films zijn First Contact en die film met die walvis. Alle films hebben wel wat, zitten veel goeie tussen, vooral bij de oudere TOS films.

Maar toch First Contact, had die als tiener gezien in de bios, keek toen al de series en had totaal niet verwacht dat het zo anders zou zijn, alles was gewoon goed, verhaal, actie, acteren, de sets, alles!

Frietgezicht

Avatar

^ Bedoel je Free Willy? Zelfs nog in de bios gezien en zal ik nooit meer kijken,tijden veranderen..

Nature

Avatar

Het gaat zowat alleen nog maar om geld in hollywood.

benjamin

Avatar

Vond nu eigenlijk Beyond best nog wel leuk, dus wat mij betreft mogen er zeker nog verdere films komen.

benjamin

Avatar

Vond nu eigenlijk Beyond best nog wel leuk, dus wat mij betreft mogen er zeker nog verdere films komen.

Sunspot

Avatar

@Frietgezicht

Haha, nee, even opgezocht, is 'The Voyage home' :)

Master Of Films

Avatar

Tuurlijk wil ik deel 4 zien. Maar die komt niet. Ten eerste gaat het zeer slecht van Paramount. Slechter dan Sony zelf en dat zegt heel wat. De 3e ST Klevin film was al gefloped. Zelfs Transformers 5 was wat minder met de inkomsten dan Paramount had verwacht. CBS zit trouwens al te k*tten met Discovery. Vreselijk hoe die Klingons eruit zien. :(

horizon

Avatar

Tja, die Klingons in Discovery zijn vreemd... Maar de eerste vier afleveringen vond ik best wel tof.

@friet, niet grappig. Vond Beyond echt goed 8/10. Undiscovered country 9/10.
Vond de humor in Beyond fijn. Verhaal was lekker rechttoe rechtaan. Effecten waren top. En Sabotage! Zelden zo'n grijns gehad in de bioscoop.

MovieWanker

Avatar

Beyond was zo ontzettend miserabel dat een deel 4 voor mij niet hoeft.

Master Of Films

Avatar

horizon "Maar de eerste vier afleveringen vond ik best wel tof."
Dan is er toch nog iemand die tevreden is met deze serie. :)

Jaws

Avatar

ja zeker weten

Harrie69

Avatar

Nou, ik vond Beyond wel erg goed. Leuke afwisseling van humor en actie. Dus, laat deel 4 maar komen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair