Algemeen

Gal Gadot jaagt op nazi's in wraakfilm 'Ruin'

Justin Kurzel (Assassin's Creed[/i] zal de film regisseren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 11:48 in Algemeen
Wonder Woman-actrice Gal Gadot is in vergevorderde onderhandelingen om een van de hoofdrollen te spelen in Ruin, de nieuwe film van Assassin's Creed- en Macbeth-regisseur Justin Kurzel. Het betreft een productie voor MadRiver Pictures.

Matthew en Ryan Firpo schreven het script van de harde wraak-thriller, waarin een naamloze ex-nazi kapitein de ruines van het na WOII verwoeste Duitsland doorkruist. HIj wil zijn misdaden tijdens de oorlog goedmaken door alle overlevende leden van zijn voormalige SS-doodseskader af te maken. Het is onduidelijk welke rol voor Gadot is weggelegd.

De opnames van Ruin moeten in het eerste kwartaal van 2018 van start gaan. Mocht Gadot echt tekenen, dan zal ze vanuit deze opnames direct overgaan op de opnames van Wonder Woman 2 in de zomer van hetzelfde jaar.

Gadot tekende onlangs ook voor een rol naast Bradley Cooper in de duikfilm Deeper, waarvan het script werd geschreven door Max Landis. Het is nog onduidelijk wanneer Ruin de bioscopen moet bereiken.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Arteron

Avatar

Beetje vreemd, twee artikels over hetzelfde onderwerp maar wel met iets afwijkende inhoud?

Duck-Twacy

Avatar

Wedden dat niemand van de filmakers echt weet wat nazi's zijn

Master Of Films

Avatar

Jammer dat er geen off topic meer is. Ik wou namelijk melden dat Gal Gadot jaagt is op Nazi's in e.o.a. film met de titel Ruin dat gaat over een jacht naar Nazi's. Hopelijk lezen FT medewerkers mee, zodat het opgepakt kan worden.

ridjieddo

Avatar

Eerst de vraag of ze op nazi’s jaagt, dan een statement dat ze op nazi’s jaagt. Volgende artikel: ze heeft op nazi’s gejaagd, wedden? Dat of: Gal Gadot wilt graag uit eten met en afgewezen worden door ridjieddo.

SunChaser

Avatar

Sjonge tekort aan nieuws FT? En dan andy signore negeren. Wat ik me afvraag. Negeert deze film met Gadot ook terminator 6?

nieuwslaatste nieuws

meest populair