Officieel: Titel nieuwe P.T. Anderson/Daniel Day-Lewis film is 'Phantom Thread'

Officieel: Titel nieuwe P.T. Anderson/Daniel Day-Lewis film is 'Phantom Thread'

De twee talenten werkten eerder samen aan There Will Be Blood.

Focus Features en Annapurna Pictures hebben bevestigd dat Paul Thomas Andersons nieuwe film de titel Phantom Thread zal dragen. De titel werd al maanden genoemd, maar nooit werd bevestigd of het ook daadwerkelijk de uiteindelijke noemer zou zijn.

Daniel Day-Lewis werkt opnieuw samen met zijn There Will Be Blood-regisseur aan de film. Het zou naar verluidt Day-Lewis' laatste film als acteur zijn. Vandaag hebben we ook de eerste synopsis van de film voor jullie:

"Scenarist/regisseur Anderson maakt opnieuw een film die zich in een opvallend deel van de 21e eeuw afspeelt. Ditmaal betreft het een dramafilm in de modewereld van Londen in de jaren '50. De film laat het leven zien van een modeontwerper die geen concessies doet en werkt voor koninklijke families en edellieden."

Naast Day-Lewis zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Lesley Manville, Camille Rutherford en Vicky Krieps. Megan Ellison en JoAnne Sellar produceren Phantom Thread. De film draait voor het eerst in de Verenigde Staten op eerste kerstdag.



NieuwsFilm

meest populair