Algemeen

Al Pacino en Robert De Niro samen op foto 'The Irishman'!

Daar zijn we weer; al wat jaartjes ouder.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:49 in Algemeen
Mocht je niet, of amper, naar films uit bijvoorbeeld de jaren 70 en 80 kijken, dan begrijp je waarschijnlijk niet, of beperkt, waarom de ondertussen bejaarde acteurs Robert De Niro en Al Pacino zo bejubeld worden. Voor wie de vele klassiekers wel heeft gezien zal mede daarom uitkijken naar Netflix' The Irishman. Al zullen ook zij enigszins verrast zijn door onderstaande foto van beide levende legendes.

Martin Scorseses The Irishman wordt een "ouderwetse" misdaadfilm welke ook ruimte biedt aan namen als Joe Pesci, Harvey Keitel, Bobby Cannavale en Jack Huston. We zagen een tijdje terug al setfoto's van de hereniging. Hieronder zie De Niro en Pacino gezamenlijk, al is de laatste nagenoeg onherkenbaar doordat hij nog ouder lijkt dan hij al is.


Bekijk op de website van Daily Mail meer foto's.

In de misdaadfilm, gebaseerd op het boek 'Heard You Paint Houses: Frank 'The Irishman' Sheeran and Closing the Case on Jimmy Hoffa' uit 2005 van Charles Brandt, stapt Pacino in de huid van de discutabele Amerikaanse vakbondsleider Jimmy Hoffa. De Niro speelt de rol van de huurmoordenaar Frank 'The Irishman' Sheeran.

Vermoedelijk eind 2018 of begin 2019 op Netflix.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

spooklift

Avatar

Al Pacino is echt oud :o

mofo83

Avatar

@Spooklift

Goed lezen....

"Hieronder zie De Niro en Pacino gezamenlijk, al is de laatste nagenoeg onherkenbaar doordat hij nog ouder lijkt dan hij als is. "

Moviemagic

Avatar

Al Pacino is al 77 jaar en toch nog aan het werk.

Prince John

Avatar

Man boobs...
Hoe dan ook twee legendes bij elkaar, hopelijk haalt het het niveau van Heat en niet Righteous Kill... Maar kijk hier gigantisch naar uit!

Frietgezicht

Avatar

Pacino moet uitkijken met die borstjes dat Weinstein niet in de buurt is.

Master Of Films

Avatar

Jeee, wat is Al Pacino oud geworden zeg. Hij mag wel een laagje make-up gebruiken.

Ereptile

Avatar

Dat is geen make-up?! Damn....

EntertainmentWatcher

Avatar

Zie Robert kijken & denken: ''Wat zijn je tietjes groot zeg'' ;)

Sunspot

Avatar

Lijkt meer alsof die Pacino iets heeft laten doen aan zijn gezicht, klopt niet. Hij is nog wel herkenbaar als je goed kijkt.

Die Pesci ook, moet denk wel wennen, maar sowieso awesome dat al die legendes weer samen in 1 film zitten en juist dat CGI jong gedoe gaat vet worden denk.

Hoe zat het eigenlijk met 'Heat', was discussie of die twee wel echt samen scenes hebben opgenomen, was namelijk niet duidelijk in de film te zien is mijn herinnering

Artificialis

Avatar

De man is 77 jaar, we mogen blij zijn dat hij nog leeft.

GreenHornet

Avatar

Ze zijn te oud voor deze film

nieuwslaatste nieuws

meest populair