Algemeen

Twee geliefde personages toch in 'Han Solo'-film

Ron Howard maakte het bekend via een tweet.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 15:44 in Algemeen
Ondanks dat het 'uitgebreide universum' van Star Wars (de boeken, strips en dergelijke die voortborduurden op de verhalen van George Lucas) niet meer tot het officiële canon mag gerekend worden sinds Disney de rechten op Star Wars opkocht om nieuwe films te gaan maken, heeft Ron Howard onthuld dat twee geliefde personages uit dat 'uitgebreide universum' toch hun opwachting gaan maken in de nieuwe Han Solo-film. Dat deed de regisseur via een tweet:
Wie zijn deze twee figuren? Tag en Bink, een komisch duo geïnspireerd op de personages Rosencrantz en Guildenstern uit Shakespeare's Hamlet (of eigenlijk op de versie uit Tom Stoppards toneelstuk Rosencrantz and Guildenstern Are Dead), die voor het eerst hun opwachting maakten in een korte reeks strips van Kevin Rubio, waarin dit paar rebellen hun eigen avontuur beleefden tegen de achtergrond van de grote, bekende verhalen. Een avontuur waarin zij het pad kruisden van vele bekende personages uit de eerdere filmtrilogieën.

Kevin Rubio reageerde op de tweet dat hij niet op de hoogte was tot nu toe maar er wel blij mee was. Daarna bevestigde scriptschrijver Jon Kasdan dat hij het duo niet alleen in de film verstopt had, maar dat hij zelf één van de twee speelt. Daarom is de verwachting dat dit hele verhaal niet meer dan cameo's betreft.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Nog nooit van gehoord maar ja alles voor de fanboys.

benjamin

Avatar

Zijn dit geliefde personages? Ik had er nog nooit van gehoord.

Master Of Films

Avatar

Ik snap er niks meer van. Tag en Bink is toch van Dark Horse Comics ten tijde gemaakt rond de prequels. Dus was dat toch canon meer, gezien Disney bijna alles overboord hebt gegooid van de EU.

Net zoals Thrawn toch maar weer terughalen. Ik kan het niet meer volgen waar Disney mee bezig is. Maar idd Darthmar dit is echt om de fanboys te pleasen om dingen toch weer uit de EU te halen.

HunterANT

Avatar

Star Wars comics met heel veel humoristische situaties in verwerkt. Echt een aanrader!
Cult status onder fan boys ;)

Frietgezicht

Avatar

Oh lollig,grappige avonturen met de grote Star Wars verhalen en karakters op de achtergrond en in cameo's.
Ze beleven een hangover avondje met Star Wars achtige hoeren met 7 borsten en 3 pisbakken om vervolgens in een bar toevallig Luke tegen te komen die daar met Obi lult in Star Wars 4.

Ja klinkt echt top al die ex canon.

Master Of Films

Avatar

Lol Frietgezicht. Het gaat de film echt niet helpen. Niemand zit toch te wachten op deze Star Wars film. Zelfs fanboys niet.

Mas7

Avatar

Ron Howard heeft zojuist bekend gemaakt dat de film de volgende titel krijgt:

SOLO - a Star Wars Story

Bron: lucasfilm (Facebook)

Master Of Films

Avatar

Nou ja zeg. Wat een brutale aap. Ik ga Ron aanklagen. Hij heeft mijn titel gestolen.

Geen goed teken dus voor de Solo Han Solo movie
Bewijslinkje

#SeeYouInCourt

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik hoop dit keer een cameo van emperor Palpatine in de zin van Darth Vader in Rogue One, een flinke bloedbad aanricht of los gaat.

Sunspot

Avatar

Yep, echt voor de fanboys, ken die gasten niet.

Artificialis

Avatar

Ik kan mij niet voorstellen dat zelfs de fanboys hier vrolijk van worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair