Algemeen

Jonge Schwarzenegger gevonden voor biopic 'Bigger'

En hij lijkt er verdacht veel op.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:13 in Algemeen
Deadline meldt dat Calum Von Moger, de Mr. Universe uit 2014, gecast is om een jonge Arnold Schwarzenegger te gaan spelen. Dit gaat hij doen in de film Bigger, een biopic over de heren Joe en Ben Weider, de oprichters van de Mr. Olympia bodybuilding-wedstrijd en de International Federation of Bodybuidling.

De heren Weider hebben met hun inspanningen de fitnesswereld een enorme boost weten te geven. De mannen worden gespeeld door Tyler Hoechlin en Aneurin Barnard en Kevin Durand is hun tegenspeler Bill Hauk, uitgever van een fitness magazine.

De heren waren hun tijd ver vooruit en verkochten in 1972 onder meer een voedingswaarde-supplement, Weider Formula No. 7. Op het etiket stond niemand minder dan Schwarzenegger. Het lijkt erop dat dit ook de reden is waarom een jonge Schwarzenegger in de film voor moet komen.

De regie ligt in handen van filmmaker George Gallo en de opnames vinden op dit moment plaats in Alabama. Hieronder Von Moger vs Schwarzenegger:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Had jüng Ahnuld ook die geweldige quotes?

nieuwslaatste nieuws