Celebrity

Ook broer Bob beschuldigd van seksuele intimidatie in Weinstein-schandaal

Here we go again...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 10:21 in Celebrity
Eerder deze week uitte studiobaas Bob Weinstein, de broer van de van seksuele intimidatie beschuldigde filmproductie Harvey Weinstein, zijn afschuw over de smerige daden van zijn 'geesteszieke' broer. Vrij kort na die stevige uitspraken van Bob Weinstein, is er echter een nieuw verhaal opgedoken waarin de Amerikaanse producent zelf wordt beschuldigd van seksuele intimidatie. Een vrouwelijke oud-collega van Weinstein klapt uit de school.

Hollywood ligt momenteel onder een vergrootglas nu steeds meer verontrustende verhalen naar buiten komen over de schimmige kant van de filmwereld. Met de bekendwording van de wangedragingen tegenover vrouwen van studiobaas Harvey Weinstein, stappen steeds meer actrices - én acteurs - naar de media om ook hun verhaal te doen. Seksuele intimidatie, aanranding en verkrachting lijkt haast de normaalste zaak van de wereld in Hollywood, zo lijkt het nu onderhand wel.

Deze week kwam uitvoerend producente Amanda Segel met haar ontluikende verhaal naar buiten. Zij beschuldigde niet Harvey Weinstein van seksueel ongepast gedrag tegenover haar, maar zijn twee jaar jongere broer Bob. Segel werkte samen met Weinstein aan de horrorserie The Mist. Tijdens de draaiperiode zou Weinstein Segel regelmatig hebben lastiggevallen en vormen van stalkgedrag hebben vertoond. Weinstein probeerde Segel op erg ongepaste manieren te versieren. Segel vond het gedrag van de producent zelfs zo erg, dat zij een advocaat inschakelde.

Ook Bob Weinstein zelf heeft inmiddels via zijn woordvoerder gereageerd op deze beschuldigingen aan zijn adres. Volgens Weinsteins woordvoerder heeft Segel zijn gedrag verkeerd geïnterpreteerd. Weinstein en Segel zouden vorig jaar samen een etentje hebben gehad, maar dat avondje uit was puur zakelijk bedoeld, luidt het statement. Of Bob Weinstein zich net zoals zijn broer Harvey daadwerkelijk schuldig heeft gemaakt aan seksuele intimidatie, kan dus nog niet met volledige zekerheid worden gezegd. Wel is dit het zoveelste opvallende bericht in het alsmaar groter worden Weinstein-misbruikschandaal...

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Kan Chantal niet een keer bij zo'n Weinstein blijven slapen.

SunChaser

Avatar

Waarom komt FT steeds twee dagen later met nieuws?

Scheerzeep

Avatar

@SunChaser

We schrijven een beperkt aantal buzz-artikelen per dag en kiezen de meest interessante onderwerpen uit. Daarom posten we sommige berichten iets later.

Moviemagic

Avatar

Gaat lekker met de Weinstein-(gangbang)group. Misschien kunnen ze voor bekende sekssites/films gaan produceren.

rainking

Avatar

Misschien kan Wicked Pictures iets met die Wienerstein broers.

nieuwslaatste nieuws