Celebrity

Egoïstische aanrander Harvey Weinstein gelooft heilig in terugkeer Hollywood

Weinstein zou zelfs nog niet begonnen zijn aan zijn behandeltraject.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 19:19 in Celebrity
Terwijl heel de wereld de ogen opent en er steeds meer verontrustende verhalen naar buiten komen over de duistere gang van zaken in Hollywood, knijpt de van seksuele intimidatie beschuldigde studiobaas Harvey Weinstein juist steeds verder zijn ogen dicht. Een anonieme bron onthult nu aan nieuwswebsite E! Online nieuwe, choquerende informatie over de huidige status van de gevallen filmproducent. Weinstein blijkt namelijk nog steeds niet aan zijn behandelingstraject begonnen te zijn.

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Harvey Weinstein vrijwel direct na het bekend worden van zijn jarenlange seksueel ongepaste gedragingen tegenover vrouwen per vliegtuig vertrokken was naar een peperduur behandelingscentrum in Arizona, Amerika, om daar te kunnen gaan werken aan zijn problemen. Nu onthult een insider dat Weinstein niet echt in intensieve therapie is gegaan.

"Harvey krijgt geen traditionele vorm van therapie," vertelt de anonieme bron aan E! Online. "Hij krijgt wel 'een soort van behandeling' en begeleiding daar in Arizona, maar echt serieus is het allemaal nog niet. Hij mag daar nog steeds zijn mobiele telefoon gebruiken bijvoorbeeld. Normaal zou dat absoluut niet toegestaan zijn, maar Harvey zou echt niet zonder kunnen, heeft hij de mensen daar wijs gemaakt."

Ondanks dat zijn carrière zo goed als over is en zijn vrouw hun relatie ook definitief heeft verbroken, is Harvey nog steeds vol goede moed. De Weinstein-broeder gelooft er zelfs nog heilig in dat hij nog welkom is in de entertainmentindustrie van Hollywood. "Hij is op dit moment zijn volgende tactische zet aan het bedenken," vertelt de bron. "Hollywood is klaar met Harvey, maar Harvey is nog niet klaar met Hollywood. Hij wil de realiteit niet onder ogen zien, daar is hij veel te egoïstisch voor."

Weinstein stelt zijn (overduidelijk benodigde) intensieve behandeling dus uit en denkt dit alles nog steeds zomaar achter zich te kunnen laten. De ooit zo machtige studiobaas van Hollywood is van het schaakbord afgegooid, maar probeert er nog steeds terug op te klimmen door haast zelf in een slachtofferrol te kruipen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rainking

Avatar

Als ik dit zo lees, dan verwacht ik dat-ie ook vast zichzelf zou willen spelen in een biografie.

rukubrick

Avatar

een tweede carriere als porno producer

Artificialis

Avatar

The Harvey Weinstein Chronicles continues.. Ik zie een film/serie rondom dit schandaal in opkomst. Ze boffen er maar mee in Hollywood, nieuwe werkgelegenheid!

Frietgezicht

Avatar

Geeft alleen maar aan hoe ziek hij is.
Mocht de enorme storm gaan liggen en hij via contacten een weg terug vinden waarna blijkt dat dit bericht geen onzin is dan ga ik zelfs respect voor hem krijgen.

Maar dat zie ik niet gebeuren.

Laten we nog ff genieten van de Weinstein rel want Sinterklaas en de mening van Sylvana Simons en anderen komt er weer aan.

LMF

Avatar

Dit is typisch psychopathisch gedrag. Hij voelt volgens mij geen schuld, hij volgt enkel de stappen die hem logischerwijs zouden moeten terugbrengen naar zijn oude leven (inclusief het slachtoffer spelen), maar hij begrijpt de emotie niet die hij heeft teweeg gebracht. Eigenlijk niet abnormaal, om zo'n succesvol topproducer te zijn heb je veel karaktereigenschappen nodig die typisch zijn aan psychopaten.

Straka

Avatar

"Iedereen verdient een tweede kans.", aldus de regisseur die straks zijn droomproject gaat maken door een pak geld van Weinstein aan te nemen.

Master Of Films

Avatar

Quentin Tarantino wist van Harvey Weinstein seksuele intimidaties. Hij heeft nu spijt dat hij niks had gezegd. Maar dat lezen we hier weer niet hé :P

nieuwslaatste nieuws

meest populair