Algemeen

Eerste synopsis Paul Thomas Andersons 'Phantom Thread'

De laatste film van acteur Daniel Day-Lewis.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:27 in Algemeen
De synopsis voor Phantom Thread, de volgende film met Daniel Day-Lewis, is vrijgegeven. Ook is er de belofte dat de trailer snel vrij zal worden gegeven. Het is verder de laatste film waarin de acteur te zien is, hij heeft onlangs besloten om met pensioen te gaan.

De film van regisseur Paul Thomas Anderson speelt zich af in de jaren vijftig, in het naoorlogse Londen. De vermaarde kleermaker Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) en zijn zus Cyril (Lesley Manville) bevinden zich in het centrum van de Britse mode-industrie en maken de kleding voor het koningshuis, filmsterren, rijke erfgenamen, socialites, debutanten en dames met de onderscheidende stijl van het House of Woodcock. Vrouwen betreden het leven van Woodcock, en vertrekken weer, en bieden de alleenstaande man inspiratie en gezelschap. Tot hij op een dag de jonge en wilskrachtige rouw Alma (Vicky Krieps) ontmoet, een dame die al snel het middelpunt van zijn leven wordt, als muze en als geliefde. Ooit was zijn leven strak geregisseerd en gepland, maar dat verandert door de liefde.

Vanaf 25 december draait de film in de Verenigde Staten in de bioscoop. Een Nederlandse releasedatum is er nog niet.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Hopelijk herpakt Anderson zich weer. Inherent Vice was geen doorkomen aan en The Master vond ik ook niet meer dan aardig. There will be blood vond ik wat pompeus. Magnolia, Boogie Nights en Punch Drunk Love behoren daarentegen tot mijn favoriete films.

ThomasOMalley

Avatar

Ik vond There Will Be Blood en The Master juist 2 topfilms.
Eens wat betreft Inherent Vice, die haalt het gebruikelijke niveau van Anderson niet.

Master Of Films

Avatar

PTA films zijn gewoon goeie films. Zelfs wanneer er Adam Sandler in zijn film zit. :) Zelfs wanneer PTA een mindere film maakt, is het nog beter dan de meeste 13 in een dozijn films.

ThomasOMalley

Avatar

De trailer staat inmiddels ook online.

Mav Damian

Avatar

Inherent Vice vond ik juist een leuke film geen topper, maar een leuke film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair