bioscoop release

Phantom Thread (2017)

play
  • 130 Min
  • Drama
  • Verenigde Staten
130 Min Verenigde Staten

De vermaarde kleermaker Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) en zijn zus Cyril (Lesley Manville) bevinden zich in het centrum van de Britse mode-industrie en maken de kleding voor het koningshuis, filmsterren, rijke erfgenamen, socialites, debutanten en dames met de onderscheidende stijl van het House of Woodcock. Vrouwen betreden het leven van Woodcock, en vertrekken weer, en bieden de alleenstaande man inspiratie en gezelschap. Tot hij op een dag de jonge en wilskrachtige rouw Alma (Vicky Krieps) ontmoet, een dame die al snel het middelpunt van zijn leven wordt, als muze en als geliefde. Ooit was zijn leven strak geregisseerd en gepland, maar dat verandert door de liefde.

Regie
Paul Thomas Anderson
Cast
Daniel Day-Lewis, Lesley Manville, Vicky Krieps, Richard Graham, Camilla Rutherford, Jane Perry, Bern Collaco, Kelly Schembri, Pip Phillips, Sarah Lamesch, Jason Redshaw, Cedric Tylleman, David Charles-Cully, Cris Haris, Michael Gabbitas, Harriet Leitch, Dave Simon, Ingrid Sophie Schram, Lujza Richter, Neil Broome, Sue Clark, Julie Duck, Dinah Nicholson, Maryanne Frost, Juliet Glaves, Amy Cunningham, Amber Brabant, Geneva Corlett, Joan Brown, Elli Banks.
Budget
$ 35.000.000
Release
25.12.2017
Release NL
01.03.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

Phantom Thread Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Phantom Thread

acties