Eerste trailer 'Phantom Thread' van Paul Thomas Anderson

Eerste trailer 'Phantom Thread' van Paul Thomas Anderson

Met de laatste rol van Daniel Day-Lewis.

Focus Features heeft de allereerste trailer vrijgegeven voor de film Phantom Thread van regisseur Paul Thomas Anderson, de man achter films als Inherent Vice (2014), There Will Be Blood (2007) en Boogie Nights (1997). Dit keer levert de voor zes Oscars-genomineerde regisseur een drama af die zich afspeelt in de jaren 50 van vorige eeuw, in Londen.


Het drama Phantom Thread gaat over Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis). Samen met zijn zus Cyril (Lesley Manville) ontwerpt hij kleding voor de high society. Woodcock heeft regelmatig affaires met vrouwen, maar het is de jonge Alma (Vicky Krieps) die zijn hart weet te veroveren. Door zijn ontmoeting met Alma ziet Woodcock zijn zorgvuldig op maat ontworpen leven verstoord worden door liefde.

Phantom Thread, waarin drievoudig Oscarwinnaar Day-Lewis naar eigen zeggen voor de allerlaatste keer te zien is op het witte doek, moet op 1 maart in de Nederlandse bioscopen verschijnen. In de States debuteert het drama al eind dit jaar. Hieronder het bijhorende affiche:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair