Video

Eerste trailer 'Phantom Thread' van Paul Thomas Anderson

Met de laatste rol van Daniel Day-Lewis.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:40 in Video
Focus Features heeft de allereerste trailer vrijgegeven voor de film Phantom Thread van regisseur Paul Thomas Anderson, de man achter films als Inherent Vice (2014), There Will Be Blood (2007) en Boogie Nights (1997). Dit keer levert de voor zes Oscars-genomineerde regisseur een drama af die zich afspeelt in de jaren 50 van vorige eeuw, in Londen.


Het drama Phantom Thread gaat over Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis). Samen met zijn zus Cyril (Lesley Manville) ontwerpt hij kleding voor de high society. Woodcock heeft regelmatig affaires met vrouwen, maar het is de jonge Alma (Vicky Krieps) die zijn hart weet te veroveren. Door zijn ontmoeting met Alma ziet Woodcock zijn zorgvuldig op maat ontworpen leven verstoord worden door liefde.

Phantom Thread, waarin drievoudig Oscarwinnaar Day-Lewis naar eigen zeggen voor de allerlaatste keer te zien is op het witte doek, moet op 1 maart in de Nederlandse bioscopen verschijnen. In de States debuteert het drama al eind dit jaar. Hieronder het bijhorende affiche:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Oh dit zzzzz lijkt mij een zzz zzzz mooie ervaring zzz in de bioszzzz

zzzzz...zzzz..nee stop..zzzz..oom sjakie,blijf uit mijn bed..zzzz..zzz..raak me niet aan..zzzzz..zzzzzzzzzzzz

Frietgezicht

Avatar

Sorry,kort nachtje achter de rug.

Ik denk wel dat ze bij de ingang van deze film een grammetje uitdelen voor het neusje want anders blijft niemand wakker.

Prince John

Avatar

Tja zie Daniel Day Lewis graag maar vind de trailer niet erg spectaculair of indrukwekkend overkomen helaas

Master Of Films

Avatar

Lol, Frietgezicht. :D
Dat grammetje voor dat neusje gaat er altijd wel in. :)

Anyway. PTA films zijn niet geschikt voor Justice League en JC Smurfen kijkertjes. Zijn films zullen dan ook niet de miljard gaan halen. Trouwens jammer dat Day-Lewis gaat stoppen. Hij had zeker een geweldige Flash of een Cyborg kunnen neerzetten als hij was gecast bij DC.

Frietgezicht

Avatar

MOF,meer een film voor The Happening en Boer Zoekt Vrouw-kijker. Er gebeurd niks.Ik had hem nog wel graag een psycho zien spelen a la Robert de Niro in Taxi Driver of Jake Gyllenhaal in Nightcrawler.

Maar dat mag ik denk niet van zijn vrouw aangezien hij zijn rol thuis ook speelt tijdens de opnames.

Hij heeft nu zeker prive een kledinglijn opgezet?

Ed Crane

Avatar

Master Of Films "Dat grammetje voor dat neusje gaat er altijd wel in."

Dat verklaart een hoop.

Master Of Films

Avatar

Ed Crane "Dat verklaart een hoop."
Dat zegt weinig eigenlijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair