Algemeen

Een ster is geboren: Renée Zellweger wordt Judy Garland

Zellweger gaat Garland spelen in 'Judy'.

door Kaj van Zoelen om 13:48 in Algemeen
Renée Zellweger gaat Judy Garland (The Wizard of Oz, Meet Me in St. Louis, A Star is Born) spelen in de nieuwe biopic Judy. Zellweger zal gestalte geven aan de beroemde actrice en zangeres ten tijde van haar laatste concerten in Londen in 1968. De gevierde Britse toneelregisseur Rupert Goold zal de film regisseren.

In de winter van 1968 komt showbusiness-legende Judy Garland aan in Londen om een reeks uitverkochte concerten te geven. Het is alweer 30 jaar geleden sinds zij dankzij The Wizard of Oz een wereldwijde ster werd, maar hoewel haar stem misschien aan kracht heeft ingeboet, is de dramatische intensiteit daarvan alleen maar sterker geworden.

Ze bereidt zich voor op de show, terwijl ze muzikanten charmeert, met vrienden en fans over vroeger praat, met het management ruziet en aan een nieuwe romance begint. Maar toch is Judy Garland fragiel. Na 45 van haar 47 jaren op deze aarde te werken is ze uitgeput, spookt een aan Hollywood verloren jeugd door haar hoofd en wil ze eigenlijk het liefst thuis zijn bij haar kinderen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Nog even Friet en FT gaat je nog bedanken voor al je mooie foto's Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Echt he. Maar ik voel nooit liefde van FT,ze zijn een beetje koud hier.

Master Of Films

Avatar

Koud als een koud biertje. Echter omdat het winter wordt, moet het zijn koud als een koude lijk in de sneeuw.

NieuwsFilm

meest populair