Poe Dameron iets te toegewijd aan oorlogvoering in 'Star Wars: The Last Jedi'

Poe Dameron iets te toegewijd aan oorlogvoering in 'Star Wars: The Last Jedi'

Een extremist bij het verzet?

Veel details over Star Wars: The Last Jedi hebben we niet. Dus als er dan weer iets naar buiten komt over een personage, vooral een dat minder in de media komt, is dat interessant. Want waar de marketing veelal draait om Luke Skywalker (Mark Hamill), Rey (Daisy Ridley) en Kylo Ren (Adam Driver), zijn er natuurlijk nog veel meer andere personages.

Een van hen is Poe Dameron, gespeeld door Oscar Isaac, over wiens personage een korte biografie vrijgegeven werd. Hij blijkt nu een hoofdrol te spelen in het verzet tegen de First Order. "Nu het conflict tussen de First Order en het Verzet geëscaleerd is tot totale oorlog, geeft Poe leiding aan een dapper vliegend bataljon. Maar waar hij een dappere en vaardige piloot is, beginnen zowel de First Order als het Verzet zijn toewijding aan de strijd te vrezen."

Poe zal vermoedelijk meer tijd doorbrengen met Leia (Carrie Fisher) en wellicht dat zij probeert hem wat rustiger te maken, voordat hij zichzelf (of anderen) iets aandoet. Het klinkt in elk geval interessant dat Poe een grotere en iets andere rol krijgt. Vanaf 13 december in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair