Keren de Marvel One-Shots terug?

Keren de Marvel One-Shots terug?

Het heeft er alle schijn van.

Komen er nieuwe Marvel One-Shot shorts? Sinds 2011 zijn er vier van die korte films gemaakt, die vaak geinig waren om naar te kijken, of wat details toevoegden aan het MCU. Denk bijvoorbeeld aan All Hail the King, waarin bleek dat er een echte Mandarin is in het filmuniversum. Scenarist Eric Pearson, die Thor: Ragnarok evenals de drie eerste One-Shots, laat weten dat de kans bestaat dat de shorts terugkeren.

"Ik denk dat de daling van de verkopen van de Blu-rays schadelijk zijn geweest voor het One-Shots programma. Hoewel ik trouwens wel gehoord heb dat het wellicht weer opgestart wordt. Ik kan niets bevestigen, maar heb wel bepaalde dingen gehoord. En ik heb een hele map vol met ideeën voor One Shots," aldus Pearson.

Ook legde hij uit dat het oorspronkelijke idee van de korte films was om ze voor de MCU-films in de bioscoop af te spelen. "Ze wilden iets maken zoals Pixar, waarbij je een korte film vooraf maakt met een klein personage, waar je iets leuks mee kan doen, het universum uit kunt breiden en kijken in hoeverre het publiek openstaat voor een wat obscuur personage. Dus dat zou erg duur worden, omdat er veel met 3D gedaan werd toen. Dus het idee was om het eerst maar uit te proberen op thuismedia. Zo begon het allemaal," legt Pearson uit.

Zouden jullie een terugkeer van de shorts willen zien?



NieuwsFilm

meest populair