X-23 film in de maak en Logan wordt mogelijk hercast

X-23 film in de maak en Logan wordt mogelijk hercast

Kortom: nog genoeg om te genieten na Logan.

Toen een paar maanden geleden Logan te zien was en we afscheid konden nemen van acteur Hugh Jackman als de acteur in die rol. Zeven maanden zijn er ondertussen verstreken en nu kijkt Fox langzaam vooruit. Ook vallen er beslissingen rond de toekomst van de X-Men franchise.

Zo blijkt regisseur James Mangold te werken aan een script voor een spin-off rond X-23, het personage van Dafne Keen, dat voor velen als hoogtepunt van het personage diende. In een uitgebreide special van The Hollywood Reporter over de toekomst van Wolverine, bevestigde de regisseur dat nieuws. "We zijn net begonnen met werken aan het scenario," aldus Mangold. Zekerheden zijn er nog niet, maar interessant is het natuurlijk wel om te horen.

Verder is er ook interessant nieuws hierover: Jackman hangt ook de producentencape aan de wilgen rond de franchise. "Nee, ik zal geen producent zijn op het vervolg rond Laura. Maar ga wel in de rij staan om me ernaar te kijken. Ze was echt fenomenaal." Ook laat Jackman weten te hopen dat de rol opnieuw gecast wordt. "Ik weet dat iemand het zal doen. Ik hoop dat ze hem opnieuw casten."

Wat Jackman betreft wordt het een personage zoals James Bond, Superman en ook Batman, dat om de zoveel tijd doorgegeven wordt aan een ander acteur. En ook met Logan is dat mogelijk: oorspronkelijk zou Dougray Scott de rol immers spelen, maar hij moest hem opgeven omdat de opnames van Mission: Impossible 2 uitliepen. In zekere zin is het personage dus al een van die legendarische personages.

Wat vinden jullie van het idee dat er een X-23 film kan komen en dat Jackman de rol graag wil overdragen?



NieuwsFilm

meest populair