Zeer indrukwekkende cast op eerste beeld Spielberg-film 'The Post'

Zeer indrukwekkende cast op eerste beeld Spielberg-film 'The Post'

Op naar de Oscars.

Er is een eerste foto vrijgegeven van de volgende film van regisseur Steven Spielberg, The Post. Het beeld toont de indrukwekkende cast die de regisseur heeft voor de film over het werk dat The Washington Post verrichtte om te rapporteren over de Pentagon Papers.

Op het beeld zien we de zeer indrukwekkende acteurs. Zo zien we Tom Hanks en Meryl Streep, die hoofdrollen spelen. Maar de cast bestaat uit nog veel meer bekendheden: Bradley Whitford, Carrie Coon, Bruce Greenwood, Bob Odenkirk, Alison Brie, Sarah Paulson, David Cross, Michael Stuhlbarg, Zach Woods en Jesse Plemons. Zij zijn niet allemaal op het beeld te zien, maar hun aanwezigheid in de film laat zien dat er vermoedelijk een hele lange Oscar-campagne in elkaar gezet wordt hiervoor.

Er is nog altijd geen trailer vrijgegeven, maar die wordt zeer binnenkort verwacht, aangezien de release met de feestdagen plaatsvindt. De film toont het schandaal uit de jaren zeventig rond de Pentagon papers, en de strijd tussen de Amerikaanse politiek en de media. De Nederlandse release staat gepland voor 1 februari 2018.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair