Nieuwe trailer 'Star Wars: The Last Jedi' boordevol nieuwe beelden

Nieuwe trailer 'Star Wars: The Last Jedi' boordevol nieuwe beelden

Luke vs. Rey?

De marketingcampagne voor Star Wars: The Last Jedi blijft interessant om te volgen. De afgelopen tijd hebben we twee trailers gezien, elk met een boel nieuwe beelden en nog een hele reeks televisiespots. Maar veel van het plot weten we nog altijd niet en dat blijft ook bij de nieuwe trailer zo. Het heeft er alle schijn van dat we bewust misleid worden in de trailers, met beelden die bepaalde gebeurtenissen suggereren.

De nieuwe trailer toont hoe Luke (Mark Hamill) voor het eerst sinds The Empire Strikes Back terugkeert in de Millenium Falcon. Verder zien we de troonzaal van Snoke (Andy Serkis) en zijn wachters, Finn (John Boyega) die meevecht in Crait en een scène waarin het lijkt dat Rey (Daisy Ridley) het zomaar eens tegen Luke kan opnemen in de film. Of dat ook echt zo is weten we pas in december.


The Last Jedi is geregisseerd door Rian Johnson en laat zien hoe Rey bij Luke in training gaat. Daarnaast leek de First Order wel echt kwetsbaar, maar slaan zij harder terug dan ooit. De strijd is dus niet heel eenvoudig voor de Resistance, die proberen de strijd in hun voordeel te beslechten.

Vanaf 13 december draait The Last Jedi in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair