Cultuuricoon Lady Gaga en vriend Christian Carino in het diepste geheim verloofd

Cultuuricoon Lady Gaga en vriend Christian Carino in het diepste geheim verloofd

"I want your love... Love-love-love... I want your love..."

US Weekly kon gisteren exclusief onthullen dat zangeres-actrice Lady Gaga verloofd is met haar vriend Christian Carino, haar voormalig talentmanager. Afgelopen zomer zou Carino in het diepste geheim op zijn knieën zijn gegaan voor zijn 'Gaga', zo vertelt een anonieme bron aan US Weekly. Echter ging hij wel eerst even langs bij de vader van Gaga voor zijn toestemming...

In februari van dit jaar laaide de mogelijke relatiegeruchten tussen de 31-jarige Gaga en de 48-jarige Carino op, nadat de twee zoenend waren gespot vlak voor Gaga's optreden tijdens de Super Bowl: Halftime Show. Die bleken uiteindelijk te kloppen en nu zijn de kersverse tortelduifjes dus van plan om in het huwelijksbootje te stappen. Vanwege Gaga's verminderde gezondheid de laatste tijd, zou het stel hun huwelijk pas op de langere termijn inplannen in hun drukke werkschema's.

Deze week pakt Gaga overigens weer wel haar Joanne World Tour op die zij eerder had moeten uitstellen wegens haar gezondheidsklachten. De Bad Romance-zangeres vertelt daar meer over in haar documentaire Gaga: Five Foot Two, die te bewonderen is op Netflix. Volgend jaar mei is ze te zien in A Star Is Born, haar eerste grote filmrol. A Star Is Born wordt geregisseerd door Bradley Cooper, die zelf ook een rol speelt in de muzikale prent.

Gaga was tot in juli 2016 verloofd met acteur Taylor Kinney, onder andere bekend van de serie Chicago Fire. Hun relatie liep echter na vijf jaar op de klippen. Carino werd eerder gelinkt aan The Walking Dead-actrice Lauren Cohan.

NieuwsFilm

meest populair