Jean-Claude Van Damme is 'The Bouncer' in nieuwe actiefilm

Jean-Claude Van Damme is 'The Bouncer' in nieuwe actiefilm

De Muscles from Brussels moet het in de film opnemen tegen een Nederlandse topcrimineel.

Jean-Claude Van Damme zal de hoofdrol spelen in de nieuwe actie-thriller The Bouncer. De film draagt een budget van 10 miljoen dollar en zal geregisseerd worden door Julien Leclercq (Prost). De opnames moeten in januari 2018 beginnen.

Van Damme speelt in de film een uitsmijter van een nachtclub die er alles aan doet om zijn acht-jarige dochter op fatsoenlijke wijze op te voeden. Op een dag gaat hij een stap te ver tijdens zijn werkzaamheden en belandt hij in de gevangenis, terwijl zijn dochter wordt overgedragen aan jeugdzorg.

Van Damme's personage krijgt echter de kans om de voogdij over zijn dochter te behouden wanneer hij onverwachts een aanbod krijgt van Interpol om een Nederlandse topcrimineel in Brussel aan te pakken. Jeremie Guez schreef het script van The Bouncer. Hij zal de film produceren samen met Julien Madon en Aimee Buidine.

Het is nog onduidelijk of, gezien de setting, Van Damme's personage Engels of Frans zal spreken. De film moet voor eind volgend jaar de bioscopen of VOD bereiken.



NieuwsFilm

meest populair