Algemeen

'Aquaman' bevat mannen die op haaien rijden

Wat brengt het verhaal verder voor de hoofdpersoon?

door Jim Pedd om 17:19 in Algemeen
Volgend jaar brengt ons maar één DCEU-film: Aquaman. En die zal volgens acteur Jason Momoa precies dat brengen wat de fans willen: mensen die op haaien rijden. De film van regisseur James Wan leek al erg ambitieus te zijn (met de onderwateropnames) maar blijkt nu dus ook geinige pogingen te doen om inventieve actie te filmen.

Dat vertelde Momoa aan de site Comic Book. De site vroeg hoe Jason Momoa's Arthur Curry gedurende de twee komende DCEU-films zal veranderen. "Justice League voorbijstrevend, komt er dit moment waarop hij koning moet worden. De enige manier om Atlantis te redden, is door het tegen min broer op te nemen. Er is een grote veldslag, een episch gevecht. Maar het is ook een echte roadmovie, want we komen in heel de wereld. Het heeft dat Star Wars-gevoel van gigantische schepen en mannen die op haaien rijden. Het wordt een hele wereld die je nooit eerder gezien hebt. Je ziet hem beginnen als een man die waarschijnlijk op motoren rijdt en aan auto's sleutelt. Maar je ziet hem dan ook van een duistere, smerige dronkaard veranderen in een echte koning."

Duidelijk is dat Aquaman die we in Justice League ontmoeten niet de man is die we in de solofilm zullen zien. Nog duidelijker is dat de actie echt uniek moet worden en dat de onderwaterwereld waar de DC-film zich afspeelt uniek is. Vanaf 20 december 2018 kunnen we zien op welke manier.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Mannen op haaien is mooi, maar vrouwen op haaien is beter!

Robbepost

Avatar

Op haaien rijden is wel heel onrealistisch...... ;)

Master Of Films

Avatar

Mannen die op haaien rijden. Wordt tijd dat ik de Greenpeace tiplijn maar even bel en een whatsappje stuurt naar de Dierenbescherming. Stelletje dierenbeulen.

Frietgezicht

Avatar

Over mannen die op dingen rijden gesproken,de Nederlandse Weinstein is eindelijk bekend en bijv rtl boulevard besteed er straks de hele uitzending aan.

Master Of Films

Avatar

En weer zit Frietgezicht er boven op.

Het is niemand minder dan Job Gosschalk. Een regisseur, schrijver, casting-director, en film- en televisieproducent.
De Zevende Hemel uit 2016 was b.v. van Job Gosschalk.

Robbepost

Avatar

Jammer dat Peter R de Vries zoveel in beeld is.....

Sunspot

Avatar

Haha, gaat leuk worden

Frietgezicht

Avatar

Best achterlijk dat mensen zoals Katja Schuurman het dan opnemen voor zo'n vent omdat hij hun niks heeft aangedaan.
Ja duh,hij is gay Katja.

Alsof ik iemand die pedo is ga beschermen omdat hij weleens voetbal met gekeken heeft.

Die vent ziet er ook uit als een viespeuk.

Nesh

Avatar

Onder water Thor dus?

Xenolicker

Avatar

Nesh - Ja, precies! Het wordt geweldig!

Moviemagic

Avatar

Pas morgen zal er op FT iets te lezen zijn over Job Gosschalk. Zoals met het meeste nieuws.

Steve-O

Avatar

Ik kijk hier heel erg naar uit. Momoa lijkt me nog steeds echt topcasting als Aquaman. De rest van de cast is ook al veelbelovend. Erg leuk dat een regisseur zoals Wan dit maakt, ik denk dat hij niet terugdeinst voor heel wat gevaar. Ik ben erg benieuwd hoe dit eruit gaat zien, misschien al een teaser trailer voor het eind van het jaar? Al zou ik eerlijk gezegd ook al tevreden zijn met een foto of twee.

NieuwsFilm

meest populair