'Aquaman' bevat mannen die op haaien rijden

'Aquaman' bevat mannen die op haaien rijden

Wat brengt het verhaal verder voor de hoofdpersoon?

Volgend jaar brengt ons maar één DCEU-film: Aquaman. En die zal volgens acteur Jason Momoa precies dat brengen wat de fans willen: mensen die op haaien rijden. De film van regisseur James Wan leek al erg ambitieus te zijn (met de onderwateropnames) maar blijkt nu dus ook geinige pogingen te doen om inventieve actie te filmen.

Dat vertelde Momoa aan de site Comic Book. De site vroeg hoe Jason Momoa's Arthur Curry gedurende de twee komende DCEU-films zal veranderen. "Justice League voorbijstrevend, komt er dit moment waarop hij koning moet worden. De enige manier om Atlantis te redden, is door het tegen min broer op te nemen. Er is een grote veldslag, een episch gevecht. Maar het is ook een echte roadmovie, want we komen in heel de wereld. Het heeft dat Star Wars-gevoel van gigantische schepen en mannen die op haaien rijden. Het wordt een hele wereld die je nooit eerder gezien hebt. Je ziet hem beginnen als een man die waarschijnlijk op motoren rijdt en aan auto's sleutelt. Maar je ziet hem dan ook van een duistere, smerige dronkaard veranderen in een echte koning."

Duidelijk is dat Aquaman die we in Justice League ontmoeten niet de man is die we in de solofilm zullen zien. Nog duidelijker is dat de actie echt uniek moet worden en dat de onderwaterwereld waar de DC-film zich afspeelt uniek is. Vanaf 20 december 2018 kunnen we zien op welke manier.



NieuwsFilm

meest populair