Steven Spielbergs 'The Post' krijgt trailer!

Met een flinke sterrencast.

De film werd pas begin dit jaar aangekondigd en nu is de trailer er al: The Post van regisseur Steven Spielberg. Check de eerste beelden uit de 20th Century Fox-film met een flinke sterrencast hieronder!

In The Post, welke zich focust op de Paradise Pentagon Papers, zijn er belangrijke rollen voor de tweevoudig Oscarwinnaar Tom Hanks en de drievoudig Oscarwinnaar Meryl Streep. Maar Spielberg heeft meer mooie namen aangetrokken. Wat te denken van de acteurs Bradley Whitford, Carrie Coon, Bruce Greenwood, Bob Odenkirk, Alison Brie, Sarah Paulson, David Cross, Michael Stuhlbarg, Zach Woods en Jesse Plemons.


The Post geeft een blik op het Pentagon Papers-schandaal in 1971. The Washington Post editor Ben Bradlee (Hanks) en publisher Katharine Graham (Streep) zijn verantwoordelijk voor het publiceren van de stukken nadat deze zijn ontvangen van schrijver en lekker Daniel Ellsberg, een militair analist. In de stukken staan vele geheimen achter de Vietnamoorlog. Ondanks de nodige tegenwerking mocht de Post de stukken uiteindelijk publiceren.

In de States verschijnt The Post beperkt vanaf 22 december, zodat de film kan meedingen naar de de belangrijkste filmprijzen. Vanaf 1 februari draait The Post ook in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair