Algemeen

Eerste blik op Samuel L. Jacksons Mr. Glass in 'Unbreakable'-vervolg 'Glass'

De breekbare superschurk is terug!

door Bram de Groot om 10:45 in Algemeen
Voor de fans van Unbreakable (2000) en Split (2016) wordt januari 2019 een maand om naar uit te kijken. Dan verschijnt namelijk het vervolg Glass, waarin personages uit beide films te zien zijn. De opnames zijn ondertussen al even onderweg en hieronder zie je een eerste foto van het Unbreakable-personage Elijah Price a.k.a. Mr. Glass, de rol van Samuel L. Jackson.

In Glass gaat Dunn achter Crumbs en zijn The Beast aan en zien we een reeks uit de hand lopende ontmoetingen. Daarnaast verschijnt de schaduw van Price in de achtergrond als een meesterbrein die geheime informatie over beide compleet afwijkende bovennatuurlijke personen heeft.


Uiteraard is M. Night Shyamalan weer de regisseur en andere terugkerende personages zijn Bruce Willis' David Dunn, James McAvoy's Kevin Wendell Crumb a.k.a. The Beast en Anya Taylor-Joy's Casey Cooke.

Glass staat gepland voor 19 januari 2019.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Uiteraard moet hij als villian paarse kleding gaan dragen. Net zoals The Joker & Killgrave The Purple Man. Uiteraard ook de Paarse Smurfen, de Amerikaanse variant op de Zwarte Smurfen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair