Judy Haim: "Charlie Sheen heeft mijn zoon Corey niet verkracht!"

Judy Haim: "Charlie Sheen heeft mijn zoon Corey niet verkracht!"

De moeder van het overleden tieneridool blijkt de echte dader te weten.

Acteur Charlie Sheen blijkt helemaal niets te maken hebben met het misbruik van voormalig tieneridool Corey Haim, zo onthult zijn bloedeigen moeder in een nog uit te zenden interview in het Amerikaanse televisieprogramma Dr. Oz. Sheen werd daar eerder deze week wel van beschuldigd door collega-acteur Dominick Brascia in een roddelblad.

In een interview met roddelblad The National Enquirer vertelde Brascia dat Haim hem zelf zou hebben verteld dat hij op 13-jarige leeftijd meerdere keren is verkracht door Sheen op de filmset van Lucas (1986). In een daaropvolgend statement van Sheen, dat verscheen in The Hollywood Reporter, ontkende hij in alle toonaarden de beschuldigingen aan zijn adres en daar lijkt hij nu bijval in te vinden.

Judy Haim, de moeder van Corey, vertelt namelijk later vandaag in het programma Dr. Oz dat haar zoon absoluut niet seksueel is misbruikt door Sheen, maar door een ander persoon. Wie dat precies is, wordt pas vanavond in de uitzending verteld. Volgens Haim zou haar zoon die naam zelf ook bevestigen, mocht hij nog hebben geleefd.

Corey Haim werd al op jonge leeftijd bekend en groeide al snel uit tot een waar tieneridool. Haim had in de laatste jaren van zijn leven zware drugsproblemen en werd dood aangetroffen op 10 maart 2010 in het appartement van zijn moeder. Vermoedelijk is hij gestorven aan een overdosis medicijnen. Haim werd uiteindelijk maar 29 jaar oud.



NieuwsFilm

meest populair