Algemeen

Jason Statham neemt het in 'Meg' op tegen 25 meter lange haai!

Synopsis van peperdure haaienfilm onthuld.

door Bram de Groot om 20:43 in Algemeen
Volgend jaar verschijnt er weer een grote haaien-blockbuster in de bioscoop. Dit keer neemt Jason Statham het in het $150 miljoen kostende Meg op tegen het roofdier. In deze film is de haai niet gewoon groot, maar enorm groot. De haai blijkt namelijk een prehistorische Megalodon van zo'n 25 meter. Via onderstaande synopsis lees je hoe Statham oog in oog komt met "de sterkste en grootste rover aller tijden."Gebaseerd op het boek 'Meg: A Novel of Deep Terror' uit 1997 van schrijver Steve Alten moet de actie/horrorfilm/thriller Meg van regisseur Jon Turteltaub vanaf 9 augustus 2018 gaan draaien in de Nederlandse bioscoopzalen.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Erg genoten van The Shallows; hopelijk kan deze moderne haaienfilm me wederom aangenaam verrassen!

Judge

Avatar

Al die verplichte Chinezen in zo'n film om hem beter te kunnen verkopen in China vind ik toch zo zonde. Die gasten zijn eigenlijk niets meer dan schermopvulling. Westers publiek zit in elk geval niet op ze te wachten. En dat is jammer. Daarentegen zullen die Chinezen zelf er wel helemaal lijp van worden als ze een van hen met Jason Statham samen op het scherm zien.
We zullen zien...

Gigan72

Avatar

Wil nou wel eens een trailer zien ze hebben het al jaren over deze film.

horizon

Avatar

Judge doet in ieder geval niet eens de moeite om politiek correct te zijn...

Judge

Avatar

Joh, het is wat het is.

En er is weinig mis met Chinezen hoor. Ik heb verder niets tegen die lui, zolang ze maar met hun vingertjes van onze voetbalclubs af blijven.

Maar goed: het is gewoon zo dat er steeds meer van die gasten in films opduiken terwijl ze 'vroegah' niet eens overwogen werden. Het is gewoon een marketing dingetje... Dat is wat ik probeerde te vertellen.

Sunspot

Avatar

Yes, eindelijk! Beter is het wat :D.

Sunspot

Avatar

Oh, 9 augustus pas, nou ja, in ieder geval eindelijk dudielijkheid.

ISIM

Avatar

Het is wat het is Hahahaha. Voetbalclubs?? In ieder geval kan er wel een mooie film inzitten met een budget van 150 miljoen. In ieder geval gaat het merendeel van het budget niet naar de acteurs maar naar de CGI, dus dat is altijd een goed teken.

Sunspot

Avatar

Klopt wel, is marketing, China is nu eenmaal een land waar je onwijs veel geld kunt ophalen.

Val zelf niet echt op Aziaten, of meot halfbloed zijn :D. Maar er zitten wel mooie tussen, net als degene in deze film, BingBing of zo.

Vind het sowieso niet erg om ze in films te zien, is eigenlijk wel een verademing soms, vooral in Xmen DoFP, die Fan bing bing of zo, Blink.

Gewoon leuk.

Daanminator

Avatar

Hier heb ik zin in. Hopelijk in IMAX kijken.

eltorro

Avatar

Wel stom dat ze er zoveel geld tegenaan gooien, het lijkt me dat je nog steeds een prima "grote" haaien film kan maken met de helft van dit budget. Maar goed, de film lijkt me leuk.

Master Of Films

Avatar

Judge "Al die verplichte Chinezen in zo'n film om hem beter te kunnen verkopen in China vind ik toch zo zonde. Die gasten zijn eigenlijk niets meer dan schermopvulling."
De enige Chinees waar ik wel blij van wordt ligt op mijn bord.

Judge "En er is weinig mis met Chinezen hoor. Ik heb verder niets tegen die lui, zolang ze maar met hun vingertjes van onze voetbalclubs af blijven."
En webwinkels. De politie haalde dit jaar al 160 malafide webwinkels offline. 3x maal waarvan de meeste vandaan komen.

Volgens Gijs van der Linden van het Landelijk Meldpunt Internetoplichting wordt de stijging met name veroorzaakt door Chinese oplichters die Nederlandse domeinnamen opkopen.

benjamin

Avatar

eltorro "Wel stom dat ze er zoveel geld tegenaan gooien, het lijkt me dat je nog steeds een prima "grote" haaien film kan maken met de helft van dit budget. "
En vooral dat je met de helft van dit budget dan minder kans op geldverlies hebt.

Goku32

Avatar

Klinkt wel Intressant helemaal met jason. Goeie actie acteur

Headzz76

Avatar

Jaren geleden de boeken van MEG al gelezen. Er wordt ook al jaren gesproken over deze film. Laatste 5 jaar niet meer naar om gekeken. Toch leuk dat het nu dan toch gaat komen. Ben erg benieuwd. Gelukkig ook geen SyFy filmpje, mar een film met een budget van wel 150 miljoen .... damn dat ik lekker hoor. Nu hoeft enkel het verhaal nog lekker te lopen.

eltorro

Avatar

@benjamin: Ja precies. Een film wordt er niet slechter van als het budget omlaag gaat en dit soort films hebben toch eigenlijk ook niet zo heel veel publiek.

McGraig

Avatar

Overigens is het niet Meg maar The Meg geworden. De boeken zijn geweldig en schreeuwen om een franchise
http://www.imdb.com/title/tt4779682/

Ereptile

Avatar

"Shut up, Meg!"

Op zich lijkt deze film me wel interessant! Stiekem ben ik benieuwd of er niet ergens op de wereld nog een Megalodon rond zwemt in de diepe zeeën. Dat zou wel heel tof zijn!

meanrat

Avatar

Volgens mij was Jan de Bont eerder verbonden aan deze film. Deze nederlander doet volgens mij overigens niet zoveel meer in filmland.

Moviefreak63

Avatar

Waar is Jan De Bond eigenlijk gebleven??

NieuwsFilm

meest populair