Thriller 'The Pirates of Somalia' krijgt trailer

Thriller 'The Pirates of Somalia' krijgt trailer

Is in de wereld van de Somalische piraten om hun verhaal te vertellen wel zo slim?

Bekijk hieronder de trailer voor de thriller The Pirates of Somalia, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een jonge Amerikaanse journalist die in de wereld van Somalische piraten dook om hun verhaal te vertellen.

Van regisseur Brian Buckley, die ook het script schreef (en eerder de komedie The Bronze maakte), met onder andere Evan Peters als die jonge journalist, Al Pacino als zijn idool, Melanie Griffith en natuurlijk de Somalische ster Barkhad "I am the captain now" Abdi, bekend van Captain Phillips, als de lokale regelaar die de journalist wegwijst maakt in Somalië.



Wanneer de onervaren journalist Jay Badahur een inspirerende ontmoeting met zijn idool heeft, besluit hij zijn leven om te gooien en verhuist naar Somalië voor het verhaal van zijn leven. Daar ontmoet hij een lokale regelaar, die hem in contact kan brengen met Somalische piraten. Hij denkt dat zij blij zullen zijn met zijn komst, omdat hij hun verhaal van hun kant wil vertellen, maar hij ontdekt al snel dat hij compleet de controle over de situatie kwijt is en dat de piraten helemaal niet op hem te wachten zitten.

NieuwsFilm

meest populair