Taraji P. Henson in 'What Women Want'-remake: 'What Men Want'

Taraji P. Henson in 'What Women Want'-remake: 'What Men Want'

Krijgt zij ook het vermogen om gedachtes te horen nadat ze een schokkend bad neemt?

Paramount Pictures-tak Paramount Players is druk bezig met What Men Want. De romantische komedie wordt een remake van de Mel Gibson-vehikel What Women Want uit 2000. Het project gaat al een tijdje rond. In 2009 werd er bericht dat de sequel/heruitvoering het idee van het origineel behoudt, maar het geslacht van de hoofdpersoon verandert. Deze keer dus geen Gibson die op vrouwen jaagt. Destijds werd bericht dat Cameron Diaz gesprekken voerde voor de hoofdrol, maar lang hield dit niet stand. Sinds vandaag weten we meer over What Men Want.

Zo zal de komedie 11 januari 2019 uitgebracht worden door Paramount Pictures, heeft Empire-actrice Taraji P. Henson voor de hoofdrol getekend en weten we ook waar het verhaal over gaat. In het nieuwe deel speelt Henson een sportmanager die continue door haar mannelijke collega's buitengesloten wordt. Wanneer ze een gave krijgt waarmee ze de gedachtes van mannen kan horen, komt de kans om hogerop te klimmen in haar bereik. Ze moet echter wel de nieuwste basketbalster binnen zien te halen.

Wie plaats neemt in de regiestoel is niet bekendgemaakt. Ook niet wiens scenario verfilmd wordt. Één van de producenten is Will Packer, die voorheen met Henson werkte aan No Good Deed. De film van regisseuse Nancy Meyers, met in de hoofdrollen Gibson en Helen Hunt, wist met een budget van $70 miljoen het vijfvoudige op te halen aan de kassa. Men reageerde koeltjes toen What Women Want uitkwam. Overigens verscheen er zes jaar geleden een Chinese, gelijknamige remake. Met in de hoofdrollen Andy Lau en Gong Li.



NieuwsFilm

meest populair