Algemeen

Mysterieuze teaserfoto 'Avengers: Infinity War'

Waar blijft de eerste trailer?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Regisseurs Anthony en Joe Russo hebben een mysterieus beeld van de set van Avengers: Infinity War het web opgeslingerd. Wat we precies zien is niet duidelijk omdat het te helder is gemaakt, maar het lijkt te gaan om een slagveld. Details zien we echter nauwelijks en ergens lijkt het erop dat we op de voorgrond bomen zien.

Werpen we een blik op reacties op het beeld, zien we dat mensen vooral vragen om de eerste trailer van de Marvel-film. Die werd afgelopen zomer tijdens de San Diego Comic-Con al vertoond, maar was niet af en kon daarom niet aan het publiek getoond worden. Het is nog altijd wachten op de beelden, al stelt iedereen die eraan meewerkt dat ze zeer episch worden.

Veel promotie hoeven we ook niet te verwachten voor de Marvel-film. Die staat gepland voor release op 25 april 2018 en veel fans van de franchise kijken er al jaren naar uit. Vermoedelijk krijgen we dan ook hooguit twee trailers te zien, zoals Disney dat lijkt te doen bij Star Wars: The Last Jedi. Op die manier bewaart men zoveel mogelijk geheimen en beeldmateriaal voor de film zelf.

Wat denken jullie dat onderstaand beeld laat zien?

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Tja,kan hier weinig mee. Als ik op een nieuwssite las dat dit een foto is van de plek waar de MH17 gecrashed is geloofde ik het ook.

Laat die trailer maar eens zien.

Master Of Films

Avatar

Onderstaande beeld laat voor mij zien dat Avengers: Infinity War nog komischer gaat worden dan Deadpool 2.

Ereptile

Avatar

Ik denk dat de trailer meer duidelijkheid zal geven over de locatie. Het ziet er redelijk bekend uit, vanuit de leaked trailer gezien... daar was een moment dat Thanos persoonlijk verhaal kwam halen bij de Avengers en Guardians.

chazillionair28

Avatar

Als de trailer deze maand niet komt word het vermoedelijk wel tegelijkertijd met de star wars film gelanceerd

Robbepost

Avatar

Onderstaand beeld is toch vrij helder!
De bomen zie ik ook, maar toch geen slagveld???

Bovenstaande foto vind ik veel vager..........

benjamin

Avatar

Zouden ze ook niet nog een beetje wachten met de trailer tot de meeste mensen zouden snappen waar een misschien opvallende verandering aan een bepaald personage vandaan komt?

Master Of Films

Avatar

Heeft er degelijk wel mee te maken. In de comic con trailer was dat zelfs niet eens te zien. Dat is ook wat Taika Waititi bedoelde dat de comic con trailer geen spoilers bevatte.

Goku32

Avatar

Je kan hierzo geen reet mee het is net een slechte tekening van een landschap of zo. Laat gewoon die trailer zien demmm

nieuwslaatste nieuws

meest populair