Quentin Tarantino's '#9' vindt onderdak bij Sony Pictures

Quentin Tarantino's '#9' vindt onderdak bij Sony Pictures

The Weinstein Company is verleden tijd.

Door alle problemen rond het ondertussen compleet verloren The Weinstein Company moest Quentin Tarantino na jaren van samenwerking op zoek naar een nieuwe distributiepartner. Deze heeft hij na een flinke zoektocht gevonden in Sony Pictures.

Volgens Deadline heeft Sony Pictures een biedingsoorlog gewonnen van bijna alle andere filmstudio's. Alleen Walt Disney zou niet in de race zijn geweest. Voor ongetwijfeld de nodige miljoenen krijgt Sony de Noord-Amerikaanse én internationale distributierechten in handen.

De nieuwe film van Tarantino, met de werktitel #9, speelt zich af in de late jaren 60 en vroege jaren 70 van de vorige eeuw. Tarantino zou een rol voor Margot Robbie in petto hebben. Zij zou actrice Sharon Tate moeten spelen. Ook namen als Tom Cruise, Brad Pitt en Leonardo DiCaprio worden aan #9 gekoppeld. Twee van hen zouden de mannelijke hoofdrollen moeten gaan spelen.

De film zou een dezelfde toon krijgen als Pulp Fiction (1994) en een budget vergelijkbaar met Django Unchained ($100 miljoen). #9 staat gepland voor 2019.



NieuwsFilm

meest populair