Mark Wahlberg & Rose Byrne krijgen een 'Instant Family'

Mark Wahlberg & Rose Byrne krijgen een 'Instant Family'

De acteurs zijn na 'Daddy's Home' en 'Bad Neighbors' nog niet klaar met het ouderschap.

Graag wil Mark Wahlberg dat zijn Schepper hem vergeeft voor Boogie Nights, maar zoals het momenteel eraan toegaat moet dat misschien Daddy's Home 2 zijn. De film waarin hij naast Will Ferrell speelt wordt door zowel het publiek als de critici kapotgemaakt. Toch trekt de acteur zich hier niets van aan, want hij heeft zojuist samen met Rose Byrne voor Instant Family getekend. Een komedie die net als de Daddy's Home-titels geregisseerd zal worden door Sean Anders. Zelfs scenarist John Morris is weer van de partij.

Veel is nog niet bekend over de film, behalve dat Wahlberg en Byrne een koppel vormt dat drie kinderen besluit te adopteren. Door het pleegzorgsysteem is het drietal echter een tikkeltje wild en onbedwingbaar geworden, waardoor de kersverse ouders in één keer teveel hooi op hun vork nemen.

Instant Family wordt ook opnieuw door Paramount Pictures gemaakt. De filmstudio had genoeg vertrouwen in de eerste Daddy's Home en schonk een vervolg al snel het groene licht. Het origineel koste evenals de continuering zo'n $ 70 miljoen en haalde $ 242 miljoen binnen. Momenteel staat de teller van deel 2 op $ 40 miljoen. De film draait iets langer dan een week en moet nog uitkomen in landen als Mexico, Australië en het Verenigd Koninkrijk. In 2015 werd daar het meeste buitenlandse geld opgehaald.



NieuwsFilm

meest populair