Blu-ray

Blu-ray review 'Table 19' - Anna Kendrick krijgt plekje aan tafel

Moeilijk te plaatsen film voor tussendoor.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Blu-ray
Regie: Jeffrey Blitz | Cast: Anna Kendrick (Eloise McGarry), Craig Robinson (Jerry Kepp), June Squibb (Jo Flanagan), Lisa Kudrow (Bina Kepp), Stephen Merchant (Walter Thimble) e.a. | Speelduur: 87 minuten | Bioscooprelease: geen

Met een aantal bekende gezichten verscheen eerder dit jaar de film Table 19. In de komedie van regisseur Jeffrey Blitz is het vooral Anna Kendrick die het oog trekt, maar haar aanwezigheid aan de tafel bleek niet voldoende om het geheel naar een acceptabel niveau te tillen. Na enig uitstel verscheen de film dit voorjaar, maar de critici konden zich er niet echt in vinden. Op Rotten Tomatoes kwam de komedie niet verder dan 25 procent.

In het $5 miljoen kostende Table 19 (FT Stercijfer = 4,7) staat Eloise op het punt om samen met haar vriendje naar een bruiloft te gaan, maar vlak voor de grote dag dumpt hij haar op respectloze wijze. Hoewel ze nu niet langer een bruidsmeisje hoeft te zijn, besluit Eloise alsnog te komen. Ze komt te zitten aan tafel 19, ver van de bruid en bruidegom af en enkel met willekeurige gasten die niet aan de overige tafels thuis horen.

Onlangs bracht 20th Century Fox de komedie - goed voor circa $5,0 miljoen wereldwijd, uit op een nette Blu-ray schijf. Hieronder een blik op de uitgave, inclusief het bonusmateriaal.


Discs 1 x Blu-Ray | Retail release: oktober 2017 | Beeld: 1080p HD 16 x 9 (2.39 : 1) | Geluid: Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: Nederlands | EAN: 8719372004678 | Ook verkrijgbaar op: Dvd | Met dank aan: 20th Century Fox

De Blu-ray schijf van Table 19 zit vastgeklikt in een standaard Blu-ray keepcase. Bij het opstarten van de Blu-ray schijf verschijnt direct het hoofdmenu in beeld voor de set-up, de extra's en uiteraard de knop voor het afspelen van de hoofdfilm.

Beeld en geluid

Met een standaard beeldverhouding van 2.39 : 1 laat deze High Defintion-schijf een prima indruk achter. De scherpte is niet alleen in de close-ups aanwezig, maar ook de diepte ziet er prima uit. De kleur en sfeer doen heel natuurlijk aan en dat past uiteraard bij het type film, en het beperkte budget. Een prima transfer dus.

Geluid

Fox houdt het simpel met deze schijf een voegde er een standaard DTS-HD geluidstrack aan toe. En meer is er ook niet nodig. De film focust zich namelijk bijna geheel op de dialoog, met hier en daar wat muzikale ondersteuning. Verder is het een moderne track met redelijk vol geluid en wat achtergrondgeluid.

Bonusmateriaal

Er staan op de schijf verschillende korte extra's, met een aantal verwijderde scènes voor de liefhebber, drie korte featurettes (Table of Rejects, Head of the Table, Table for Six) die duidelijk promotioneel van aard zijn en een galerij met foto's. Niet heel spectaculair dus, maar leuk voor de liefhebbers van de film dat 20th Century Fox deze extra's heeft toegevoegd.

Nette Blu-ray schijf

De kans is groot dat je niet van de film Table 19 hebt gehoord. Ondanks de aardige cast, komt het geheel niet uit de verf. Desondanks is het idee erg aardig en heb je even niets te doen, dan kan deze je misschien vermaken. Al is het om Anna Kendrick. De Blu-ray schijf is verder prima te behappen en er zijn zelfs wat extra's.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair