Gave team-up foto's 'Avengers: Infinity War' en meer!

Gave team-up foto's 'Avengers: Infinity War' en meer!

Zeker even kijken; veel nieuwe pakken en verschijningen.

Vanity Fair heeft een flink artikel geplaatst en daarbij hebben ze een aantal team-ups van de verschillende helden mogen plaatsen. Het artikel stelden ze samen naar aanleiding van een bijeenkomst ter viering van het tienjarig bestaan van het uiterst succesvolle Marvel Cinematic Universe. Ze spraken met Marvel Studios' Kevin Feige en The Walt Disney Company-baas Bob Iger. Een interessant artikel om te lezen, maar er werden dus ook gave beelden geplaatst! Check deze hieronder.

Overigens volgen er waarschijnlijk nog meer beelden dan onderstaande collages en covers van zo'n 35 personen. Er is namelijk een fotoshoot geweest met maar liefst 83 betrokkenen. Overigens werd er ook aangegeven dat er voor na het huidige Phase 3 twintig films in ontwikkeling zijn en dat Marvel Studios de rechten heeft van maar liefst 7.000 personages uit de strips van Marvel Comics. Maar nogmaals, het is vooral een artikel om eens rustig door te nemen. Eerder vandaag plaatsten we een korte samenvatting.

Dan de gave collages met Marvel-helden! We starten met Chris Hemsworth als Thor, Letitia Wright als Shuri, Karen Gillan als Nebula en Chris Pratt als Star-Lord:


Bekijk de afbeelding
En hieronder zie je Jon Favreau als Happy Hogan, Don Cheadle als War Machine, Vin Diesels Groot, Dave Bautista als Drax, Paul Bettany als Vision en Michael Douglas als Dr. Hank Pym:


Bekijk de afbeelding
En dan Angela Bassett als Ramonda, Elizabeth Olsen als Scarlet Witch, Jeremy Renner als Hawkeye, Anthony Mackie als Falcon en Benedict Cumberbatch als Doctor Strange:


Bekijk de afbeelding
Op onderstaande collage zie je Scarlett Johansson als Black Widow, Cobie Smulders als Maria Hill, Linda Cardellini als Laura Barton, Tessa Thompson als Valkyrie en Zoe Saldana als Gamora:


Bekijk de afbeelding
Onderstaande vijfde afbeelding toont Pom Klementieff als Mantis, Chadwick Boseman als Black Panther, Gwyneth Paltrow als Pepper Potts, Paul Rudd als Ant-Man en Mark Ruffalo als Bruce Banner:


Bekijk de afbeelding
En dan Sebastian Stan als The Winter Soldier, Benedict Wong als Wong, Evangeline Lilly als The Wasp, Robert Downey Jr. als Tony Stark, Marvel Studios' Kevin Feige, Bradley Coopers Rocket en Marvel Comics-legende Stan Lee:


Bekijk de afbeelding
Als laatste zie je Samuel L. Jackson als Nick Fury, Danai Gurira als Okoye, Tom Holland als Spider-Man en Chris Evans als Captain America:


Bekijk de afbeelding
En hieronder volgen ook nog vier gave Vanity Fair covers:


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair