Algemeen

Marvel heeft 20 films gepland na 'Avengers 4'

En allemaal moeten ze ontzettend uniek worden.

door Jim Pedd om 15:38 in Algemeen
Aankondigingen over de toekomst van Marvel laten op zich wachten tot Avengers 4. Maar de plannen zijn al gemaakt. Studiohoofd Kevin Feige laat weten dat er al twintig films gepland zijn voor na Avengers 4. Dat terwijl er nog vijf films te gaan zijn tot de eerste drie fases afgerond zijn.

In een interview met Vanity Fair laat Feige weten dat de studio al een goed uitgewerkt plan heeft voor de komende jaren. Er zijn volgens hem zo'n twintig films in ontwikkeling voor de komende jaren. En die moeten allemaal heel anders worden dan wat we tot nu toe van de studio gezien hebben.

"Met 22 films reeds achter de rug, hebben we er nog eens twintig gepland die heel anders worden dan wat we tot nu toe gemaakt hebben," begon Feige. "Bewust ook." Vooral dat laatste is interessant om te horen. Want ondanks dat MCU-films het steevast goed doen aan de box office, vinden criticasters ze veel op elkaar lijken. Aan dat laatste wil de studio duidelijk iets gaan doen.

In zekere zin dient Avengers 4 dan ook als finale van het MCU dat we tot nu toe kennen. De film brengt volgens Feige "wat je nooit eerder gezien hebt in superheldenfilms: een finale. Er zijn straks twee onderscheidende periodes. Alles voor Avengers 4 en alles erna. Ik weet zeker dat mensen nog verrast zullen worden."

Wat de toekomst het MCU brengt na Avengers 4 is een vraagteken, maar geen gigantisch vraagteken. Zo weten we dat James Gunn werkt aan Guardians of the Galaxy Vol. 3, dat het startschot van een kosmisch universum moet vormen. Daarnaast krijgt Tom Hollands Spider-Man een vervolgfilm in phase 4.

Voordat het zover zal zijn, heeft Marvel nog wel wat films uit te brengen. De eerstvolgende in de rij is Black Panther, dat op 14 februari 2018 in première gaat. Daarna is het op 25 april 2018 de beurt aan Avengers: Infinity War. 2018 wordt afgerond met Ant-Man and the Wasp, dat op 18 juli in première gaat. Daarna duurt het tot 7 maart 2019 eer we Captain Marvel kunnen zien en op 2 mei 2019 gaat Avengers 4 dan eindelijk in première.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Lijkt me een pittig target om 20 unieke films te maken!

Master Of Films

Avatar

Waarom niet. Ik zie JC nog 22 Avatars maken. En Seniele Scott blijft ook nog tot de eeuwigheid doorgaan om de Alien franchise dood te maken. Trouwens niet een sneer naar Don't Care Comics toe, maar leer hiervan hoe Marvel goed plant en geen paniek voetbal speelt. Ze hebben allebei baat bij voor het superhelden genre.

Darthmar

Avatar

20 films in de toekomst? Ik heb nog geeneens alle films gekeken die al uit zijn. Eerlijk gezegd ook geen idee welke films daar bij horen.
Misschien tijd voor een poll?

McGraig

Avatar

Da's niet gering; maar als ze een paar jaar terug al zover waren om een Ant-Man solo film te maken dan vraag ik me af wat ze nog meer moeten bedenken om met iets origineels te komen. Ik heb Ragnarok nog niet gezien maar het niveau daalt wel een beetje gestaag vind ik. Het mooiste zou zijn als DC en Marvel samen iets zouden doen. Ik heb ergens nog een paar comics liggen waarin Doom, Superman, Spider-Man en the Hulk met elkaar in de clinch liggen. Oei dat wordt een natte droom vannacht

Steve-O

Avatar

Nou dat is dan voor het eerst dat ze met een soort van einde aan komen zetten in enig MCU film. Lijkt me niet dat het heel spannend gaat worden wie het nou allemaal niet gaan redden, gezien de contracten van de acteurs meestal allang bekend zijn of makkelijk uitgevogeld kunnen worden.

EntertainmentWatcher

Avatar

Hebben jullie schrijfles gehad van Stevie Wonder mensen van Filmtotaal???? :

''In zekere zin dient Avengers 4 dan ook als finale van het MCU dat we tot nu toe kennen. De film brengt voglens Feige "wat je nooit eerder gezien hebt in superheldenfilms: een finale. Er zijn straks twee onderscheidende periodes. Alles voor Avengers 4 en alels erna.....''

Voglens Feige???

alels erna ????

wat een stel blinde vinken zijn jullie toch, jullie kunnen toch wel eens iets opsteken of niet? Blijkbaar niet, want keer op keer op keer staat het hier vol met fouten. Is om niet goed van te worden. En dat wil zich een professionele site noemen pfffffffffff

Tako

Avatar

@EntertainmentWatcher

Excuses wij zullen harder ons best doen!

EntertainmentWatcher

Avatar

@Tako:

Ik mag het hopen, want ben echt niet de enige die zich er aan stoort de vele fouten iedere keer weer.

Da Villain

Avatar

@Entertainmentwatcher

Niet dat ik hierover nooit heb gezeken of zo, maar die eerste zin van je zit ook vol tenenkrommende fouten Smiley face

@Tako, toch wel blij dat jullie jullie fouten inzien en er ook iets aan proberen te doen. Toffer zou zijn als we straks foutloze artikelen gaan zien.

EntertainmentWatcher

Avatar

@Da Villain:

Dat kan, maar ik maak dan ook geen website. Wil niet zeggen dat ik fouten moet maken, maar voor een professionele website zouden zoveel fouten keer op keer niet moeten kunnen.

Artificialis

Avatar

Er worden zoveel films per jaar uitgebracht, die 20 nieuwe films daar zijn we waarschijnlijk binnen enkele jaren al doorheen.

Thiver

Avatar

Flink aantal, maar volgens mij heeft grote concurrent DC er ongeveer net zo veel in de planning, ook al is succes daarbij een stuk minder gegarandeerd.

Jim

Avatar

@EntertainmentWatcher: Bedankt voor je vriendelijke feedback. Ik ga het aanpassen.

Artificialis

Avatar

Ik mag het hopen, want ben echt niet de enige die zich er aan stoort de vele fouten iedere keer weer.


Wees blij dat je überhaupt naar een website kan om filmnieuws te lezen en kan meediscussiëren over de inhoud. Wat is er mis met je wanneer je zo opgewonden raakt van enkele typefouten?

NieuwsFilm

meest populair