Officiële speelduur 'Star Wars: The Last Jedi' en duistere foto's!

En hoe omschrijft de regisseur de film in drie woorden?

Het mag geen verrassing zijn dat Star Wars: The Last Jedi - nu officieel - een leeftijdsclassificatie heeft van PG-13 (in de States) en daarmee waarschijnlijk '12 jaar' in Nederland. Ook de speelduur is na een een aantal geruchten definitief vastgesteld. Inclusief aftiteling wordt dat 152 minuten, dus een ruim een mooie 2,5 uur voor de film die door Rian Johnson wordt omschreven als "Intense. Fun. Starwarsianish."

Ook heeft Empire Magazine vijf nieuwe covers onthuld, met de "Dark Side" (Adam Drivers Kylo Ren) en "The Light" (Daisy Ridley's Rey). Op de vijfde cover, voor de abonnee's, zien we de ondertussen bekende wezentjes met de naam Porgs.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Dat Drivers Kylo Ren als de slechterik wordt afgebeeld en Ridley's Rey een tegenovergestelde positie inneemt op de covers is op dit moment nog aannemelijk. De reeds verschenen trailers lijken er echter op te wijzen dat één of beide personages niet helemaal weet waar hij en/of zij staat in de wereld van de "Force". Hoe het exact uitpakt, ga je zien in Johnsons The Last Jedi. Vanaf 13 december in de Nederlandse bioscoop!




NieuwsFilm

meest populair