Algemeen

David S. Goyer regisseert mogelijk 'Masters of the Universe'

McG en Jon M. Chu waren eerder verbonden aan het project als mogelijke regisseurs.

door Zilko Tarici om 09:00 in Algemeen
David S. Goyer is in onderhandelingen getreden om de regie op zich te nemen van Masters of the Universe, een reboot van de He-Man-franchise voor Sony Pictures.

Het verhaal van de film gaat over prins Adam, die de gave heeft om zichzelf te transformeren in een strijder genaamd He-Man. Als He-Man vormt Adam de laatste hoop voor een magisch land met de naam Eternia, dat geteisterd wordt door de komst van technologie en de kwaadaardige Skeletor.

Goyer schreef de meest recente versie van het script, dat is gebaseerd op de speelgoedlijn van het personage en de iconische tekenfilmserie uit de jaren '80. Deze tekenfilm kreeg later een spinoff met de titel She-Ra: Princess of Power. In 1987 volgde er een eerdere live-action film, waarin Dolph Lundgren de rol van He-Man speelde en Frank Langella die van de gemene Skeletor.

Goyer schreef eerder met succes de scenario's van Man of Steel en Batman Begins, maar regisseerde met minder succes films als The Unborn en Blade: Trinity, alsmede afleveringen van zijn serie Da Vinci's Demons. Jon M. Chu en McG waren eerder aan Masters of the Universe verbonden als regisseurs.

Todd Black, Jason Blumenthal en Steve Tisch zullen de film produceren. Sony Pictures heeft de film op de planning staan voor december 2019.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Dan verwacht ik niet veel van deze film. Deze man maakt me niet enthousiast.

ThomasOMalley

Avatar

^Eens. Hopelijk weet hij aangenaam te verrassen; een goede Masters of the Universe zie ik wel zitten.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik herinner me Dolph Lundgren in een zwarte zwemslip

Blockbuster

Avatar

@ Jeroen Plasman

Deze zeker? Toen ie het nog met Grace Jones deed. afbeelding

Hoewel deze foto nog veel iconischer is. afbeelding

Gerlof1378

Avatar

Ik ben benieuwd naar wat hij er eventueel van kan maken afwachten dus maar.

Civilian Supreme

Avatar

Er kan wat leuks van gemaakt worden in de stijl van Thor en guardians of the galaxy maar ik ben bang dat het met deze zeer matige regisseur niks zal worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair