Quentin Tarantino werkt aan 'Star Trek'-film

Quentin Tarantino werkt aan 'Star Trek'-film

Weer een reboot? Of gaat het aansluiten op Beyond?

Deadline meldt dat niemand minder dan Quentin Tarantino zijn vizier richt op het maken van een nieuwe Star Trek-film. Hij zou zijn ideeën reeds hebben voorgelegd aan producent J.J. Abrams en filmstudio Paramount Pictures.

Tarantino's ideeën zouden zeer goed ontvangen zijn en Paramount zou op dit moment een schrijversteam formeren om de ideeën van Tarantino verder uit te werken. Als dit allemaal slaagt dan blijft Abrams aan als producent en het zou zelfs kunnen dat Tarantino de film regisseert. Dit is afhankelijk van de voortgang en zijn agenda.

Mocht het geheel daadwerkelijk vorm krijgen, dan lijkt het erop dat er een nieuwe start komt voor de franchise, tenzij de ideeën van Tarantino aansluiten op de huidige invulling. In 2009 verscheen - met een compleet nieuwe cast - de eerste reboot Star Trek, gevolg door het succesvolle Star Trek: Into Darkness uit 2013 en het financieel zwakker presterende Star Trek Beyond uit 2016.

Tarantino werkt op dit moment aan de film #9, welke zich zou richten op Charles Manson. Deze film moet in 2019 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair