Woody Harrelson mogelijk in 'Venom'

Woody Harrelson mogelijk in 'Venom'

Hij is in onderhandelingen voor een relatief kleine rol.

Ondanks dat de opnames al plaatsvinden, wordt er nog gezocht naar nieuwe castleden voor Venom. Acteur Woody Harrelson is in onderhandelingen om zich bij de cast te voegen, die al bestaat uit Tom Hardy, Riz Ahmed, Michelle Williams en Jenny Slate. Harrelson zou mogelijk een schurk spelen, meldt Variety, al is het nog niet zeker.

Venom haalt inspiratie uit de Spider-Man franchise en is formeel geen spin-off van het MCU. Daarin verkeert Tom Holland als Spider-Man, maar in dit nieuwe universum zit dat weer iets anders. Het gerucht gaat - al is dat dus verre van zeker - dat Hardy's Venom een heldenrol op zich neemt. Tegelijk is het niet onwaarschijnlijk dat het personage in zekere zin in het midden verkeert en ook slechte kanten toont.

Venom wordt geregisseerd door Ruben Fleischer en staat gepland voor release op 4 oktober 2018. Een synopsis is er helaas nog niet. Wel weten we wel dat de film gebaseerd is de comics Lethal Protector en Planet of the Symbiotes, waarin Venom inderdaad voor het goede vecht.



NieuwsFilm

meest populair