Algemeen

Woody Harrelson mogelijk in 'Venom'

Hij is in onderhandelingen voor een relatief kleine rol.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:53 in Algemeen
Ondanks dat de opnames al plaatsvinden, wordt er nog gezocht naar nieuwe castleden voor Venom. Acteur Woody Harrelson is in onderhandelingen om zich bij de cast te voegen, die al bestaat uit Tom Hardy, Riz Ahmed, Michelle Williams en Jenny Slate. Harrelson zou mogelijk een schurk spelen, meldt Variety, al is het nog niet zeker.

Venom haalt inspiratie uit de Spider-Man franchise en is formeel geen spin-off van het MCU. Daarin verkeert Tom Holland als Spider-Man, maar in dit nieuwe universum zit dat weer iets anders. Het gerucht gaat - al is dat dus verre van zeker - dat Hardy's Venom een heldenrol op zich neemt. Tegelijk is het niet onwaarschijnlijk dat het personage in zekere zin in het midden verkeert en ook slechte kanten toont.

Venom wordt geregisseerd door Ruben Fleischer en staat gepland voor release op 4 oktober 2018. Een synopsis is er helaas nog niet. Wel weten we wel dat de film gebaseerd is de comics Lethal Protector en Planet of the Symbiotes, waarin Venom inderdaad voor het goede vecht.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

dus in dit universum is er dus een andere Spider-Man

Rich Art

Avatar

Als dit een succes gaat worden, dan gaan ze het echt wel linken aan Tom Holland en de rest van het MCU. Dat ze desnoods clashen in een tweede of derde Spider-Man film...

Master Of Films

Avatar

Dit is ook bedoeling Rich Art. Of ze halen Tom Holland uit de MCU of Disney moet veel dokken voor een vernieuwing van hun contract. Gerucht: schijnt dat Spider-Man: Into the Spider-Verse ook een connectie gaat krijgen met Venom en Black Cat/Silver Sable.

Frietgezicht

Avatar

^ MOF, dus als je dan de Spidey uit die Spider-Verse samen pleurt met Venom krijg je een soort Roger Rabbit/Space Jam film met een cartoon erin.
Dat klinkt raar maar met alcohol op denk ik goed te doen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair