George Lucas erg positief over 'Star Wars: The Last Jedi'

George Lucas erg positief over 'Star Wars: The Last Jedi'

Hij zag de film kortgeleden en was er blij mee.

George Lucas heeft Star Wars: The Last Jedi gezien en was erg positief over de film. Dat blijkt uit een bericht van The Hollywood Reporter. De bedenker van de franchise was aanwezig bij de wereldpremière en liet een woordvoerder zijn reactie op de film naar buiten brengen.

De Star Wars-bedenker vond het vervolg op The Force Awakens "mooi gemaakt". Dat laat Connie Wethington, persvertegenwoordiger van Lucas weten. "Toen hij na de film met regisseur Rian Johnson sprak, was hij complimenteus." Meer dan dat vertelde Wethington niet.

Lucas bedacht de franchise en regisseerde de eerste film, A New Hope, in 1977. Begin dit millennium maakte hij nog de prequel-trilogie, films die Lucas zelf schreef en regisseerde. Vervolgens verkocht hij in 2012 zijn productiebedrijf, Lucasfilm, aan Disney voor 4,05 miljard dollar.

The Last Jedi draait vanaf vandaag in de bioscoop en is een voortzetting van het verhaal van Rey (Daisy Ridley) en haar vrienden. We zien hoe Rey getraind wordt door Luke (Mark Hamill) en de First Order aan de winnende hand lijkt in de strijd tegen de Resistance.

NieuwsFilm

meest populair