Verhaallijn ontbreekt voor huidige 'Star Wars'-trilogie

Verhaallijn ontbreekt voor huidige 'Star Wars'-trilogie

Succes J.J.!

Nu Star Wars: The Last Jedi in de bioscoop te zien is, kan regisseur Rian Johnson eindelijk ook inhoudelijk over de film praten. Komende periode zullen waarschijnlijk heel wat details onthuld worden over de wisselend ontvangen achtste Star Wars sagafilm. Johnson liet tegenover Deadline weten dat Lucasfilm de huidige trilogie benadert zonder echt plan.

"Dat is wat echt cool was aan het bedenken van het verhaal. Er is echt wel het besef dat het een driedelige film is. We weten dat de eerste een introductie is, het middenstuk is het uitdagen van de personages en de derde is waar ze bij elkaar komen en alles duidelijk wordt," aldus Johnson tegenover de website, om vervolgens in te gaan op zijn vrijheid. "Maar ik had echt de mogelijkheid om het script te schrijven zonder bepaalde ingrediënten, en zonder een grootse tijdslijn op de muur."

Het blijkt dat hij gewoon op basis van de voorganger Star Wars: The Force Awakens aan de slag kon. Johnson:

Regisseur J.J. Abrams, eerder verantwoordelijk voor Episode VII zal de draad dus moeten oppakken en het geheel pakkend moeten afronden. Een prima uitdaging. Hij heeft tot 20 december 2019 de tijd om de film af te ronden. Dan gaat Episode IX namelijk in première.



NieuwsFilm

meest populair