Opnames Chris Pratts 'Cowboy Ninja Viking' in juni 2018 van start

Opnames Chris Pratts 'Cowboy Ninja Viking' in juni 2018 van start

Er is alleen nog geen regisseur.

Chris Pratts Cowboy Ninja Viking zal in de loop van juni 2018 opgenomen worden. Universal heeft nog geen regisseur gevonden en op Pratt na zijn er ook nog helemaal geen castleden voor de bijzondere film. Schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick, die ons Deadpool brachten, schreven een versie van het script, waarna Craig Mazin (The Hangover Part II) het van hen overnam.

De comic waar de film op gebaseerd wordt debuteerde in 2008 en werd gemaakt door A.J. Lieberman en Riley Rossmo. Centraal staat Duncan, een huurmoordenaar met drie persoonlijkheden: die van een cowboy, een ninja en een Viking. Hij werd ooit ingehuurd door een schimmig agentschap en jaagt nu op zijn voormalige collega's, triplets genaamd. Een van die collega's heeft de persoonlijkheden van een huurmoordenaar, een Navy SEAL en een roadie.

De opnames vinden plaats in Vancouver en beginnen dus in juni 2018. Cowboy Ninja Viking zou eigenlijk geregisseerd worden door David Leitch of Chad Stahelski, maar zij schijnen ondertussen besloten te hebben dat toch maar te laten. De release staat in de Verenigde Staten gepland voor eind juni 2019.

NieuwsFilm

meest populair