David Oyelowo, wietpillen & een Mexicaans drugskartel in komische trailer 'Gringo'

Een zakenman wordt door zijn onbetrouwbare collega's met een wietpil naar Mexico gestuurd.

Amazon Studios heeft de trailer van actiekomedie Gringo vrijgegeven, zowel een greenband als een redband versie. Zie ze beneden. In de film speelt David Oyelowo het titelkarakter en lijkt dat met veel plezier te doen. De man in de regiestoel is Nash Edgerton, de oudere broer van acteur Joel Edgerton. Laatstgenoemde vult ook een rol in, evenals Charlize Theron, Sharlto Copley en Amanda Seyfried.

Harold Soyinka is een goedgemanierde zakenman die uit de Verenigde Staten komt. Financieel staat hij er momenteel niet sterk voor. Tot overmaat van ramp wordt hij door zijn sluwe collega's naar een Mexicaans laboratorium gestuurd met een formule voor een wietpil. Het duurt niet lang voordat Harold het aan de stok krijgt met een drugskartel, internationale huurlingen en de DEA. Zal Harold één van de meest gevaarlijke plekken op Aarde overleven?

Greenband trailer


Redband trailer

Edgerton's tweede speelfilm, die 9 maart in de bioscoop uitgebracht wordt door Amazon Studios en STX Entertainment, is niet door hemzelf geschreven, maar door Anthony Tambakis (Warrior) en Matthew Stone (Soul Men). Bekijk beneden tevens een poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair