Alicia Vikander en Eva Green in trailer 'Euphoria'

Alicia Vikander en Eva Green in trailer 'Euphoria'

In veelgeprezen drama over euthanasie.

Bekijk hieronder de eerste internationale trailer voor , een drama met [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/153081]Alicia Vikander, Eva Green en Charlotte Rampling.
Alicia Vikander en Eva Green spelen zussen van elkaar. Het is de eerste Engelstalige film van Zweedse regisseuse Lisa Langseth, die al twee keer eerder samen een film maakte met Alicia Vikander (Pure, Hotell). Alicia Vikander is ook producente van de film via haar productiebedrijf Vikarious Productions. De film zal eerst in Zweden verschijnen (op 2 februari), vandaar dat deze trailer alvast Zweedse ondertitels heeft. Schrik niet!



Zussen Ines en Emilie zijn van elkaar vervreemd en in conflict geraakt. Ines is een extroverte fotografe die in New York woont, maar komt naar Europa als de introverte Emilie haar mee op reis vraag. Ze reizen samen door Europa naar een mysterieuze lokatie. Wanneer ze aankomen bij een zonovergoten landhuis, komt er een geheim naar buiten. Eén van hen blijkt terminale kanker te hebben en het onvermijdelijke einde niet te willen afwachten, wat het leven van beiden compleet overhoop gooit.

NieuwsFilm

meest populair