Algemeen

Radicale transformaties Thor en Winter Soldier in 'Avengers: Infinity War'

De één in Wakanda; de andere in de ruimte?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 19:10 in Algemeen
Het regieduo Anthony en Joe Russo hebben weer wat details prijsgegeven over hun aanstaande Avengers: Infinity War. Dit keer over de veranderingen die Thor en The Winter Soldier zullen ondergaan.


Over Sebastian Stans personage James "Bucky" Barnes / The Winter Soldier zei Antony Russo het volgende tegenover We Got This Covered: "Voor iedereen die Captain America: Civil War heeft gezien, weet dat Bucky met T'Challa mee naar Wakanda is gegaan. Ik denk dat we hem weer ontmoeten als hij daar al een tijdje is, en het heeft een bepaalde impact op zijn arm. En dit heeft mogelijk iets te maken met het land waar hij al een tijdje verblijft." Dit zal ongetwijfeld iets te maken hebben met het onverwoestbare metaal Vibranium.


Ook Chris Hemsworths Thor zal een verandering ondergaan: "Dit komt redelijk overeen met de situatie van Captain America toen we hem oppakte voor zijn verhaal in de film Captain America: The Winter Soldier. Cap bevond zich in de situatie dat hij in de moderne wereld was beland. We moesten bedenken hoe we verder zouden gaan met het personage nadat hij te zien was in de jaren 40. Ik denk dat we met Thor dezelfde mogelijkheid hebben, aangezien hij een radicale transformatie ondergaat aangezien hij niet terug te draaien stappen zet. En dat is altijd een mooie situatie voor een verhalenverteller," aldus de regisseurs tijdens een Q&A volgens Comic Book Movie.

Beide personages waren al te zien in de onderstaande trailer voor Marvel Studios' Infinity War. De complete film is vanaf eind april in de bioscoop te zien.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Schuldige omstander

Avatar

Radicaal? De arm die altijd al uit metaal heeft bestaan is in de volgende film van een ander metaal. Phew.. dat is net zo radicaal als een 'gelovige' die 'radicaal gelovig' wordt, omdat hij voortaan i.p.v. een zilver kruisje, een goud kruisje gaat dragen.
Alsof een altijd normale frituur bezoeker op een dag radicaliseert door te vragen of bij zijn frikandel speciaal een pannelikker mag hebben i.p.v. een vork..
Dat is bijna net zo radicaal als dat ik zonder reden deze zin niet zou

nieuwslaatste nieuws

meest populair