Ouders Rey nog niet definitief in 'Star Wars'

Ouders Rey nog niet definitief in 'Star Wars'

Volgens regisseur 'The Last Jedi'

Voor de liefhebber die Star Wars: The Last Jedi nog moet zien, kan dit artikel maar even aan zich voorbij laten gaat, aangezien er nu wat spoilers volgen.

In de film van Rian Johnson werd er ogenschijnlijk een antwoord gegeven op wie de ouders van Daisy Ridley's personage Rey zijn. De regisseur meldt nu dat daar nog wel eens verandering in zou kunnen komen.

Sinds The Force Awakens (2015) waren er heel wat theorieën over wie (een van) de ouders zouden kunnen zijn van de jonge 'scavenger' van Jakku. In The Last Jedi onthult Kylo Ren (Adam Driver) aan Rey dat haar ouders "niemand" zijn. Tegenover The Huffington Post zei Johnson dat dit kan veranderen in Episode IX:

"Alles ligt nog open, en ik schrijf de volgende film niet. J.J. Abrams en Chris Terrio doen dat. Bij al deze films geldt Obi-Wans preek over hoe je naar bepaalde situaties kunt kijken, dus ik denk dat je altijd moet nagaan hoe bepaalde informatie is gegeven. Maar voor mij was de onthulling op dat moment gevoelsmatig logisch."

Regisseur J.J. Abrams werkt komende periode aan IX. Deze moet eind 2019 in de bioscoop verschijnen. Johnson werkt aan een compleet nieuwe Star Wars-trilogie die los zou komen te staan van de huidige Skywalker-saga. Volgens de geruchten zou Johnson de eerste film al dit jaar gaan opnemen in het noorden van Ierland.

NieuwsFilm

meest populair