Video

Dansen en wanorde in trailer Netflix komedie 'Step Sisters'

Een studentenvereniging moet op dansles om de reputatie van een universiteit te redden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 19:36 in Video
Het zit Megalyn Echikunwoke's karakter niet mee in de zojuist uitgebrachte trailer van Step Sisters. De danskomedie - gemaakt door Broad Green Pictures - wordt deze maand door Netflix uitgebracht. In de film moet een donker meisje een groep blanke studenten leren dansen, want anders kan ze gedag zeggen tegen haar toekomstige dromen. Step Sisters is geschreven door Chuck Hayward (tv-serie Dear White People) en geregisseerd door Charles Stone III (Mr 3000).

Jamilah Bisho is een ambitieuze studente die rechten wil studeren op de universiteit van Harvard. Het enige wat ze nodig heeft is de steunbetuiging van haar huidige decaan, met wie ze een goede band heeft. Daarnaast is de zwarte studente de aanvoerder van een succesvolle dansgroep. Hier moet ze tijdelijk afstand van nemen wanneer de decaan aan haar vraagt een studentenvereniging - bestaande uit blanke, feestvierende meiden - uit de brand te helpen, omdat ze met slechte publiciteit kampen. Vervolgens besluit Jamilah een nieuwe dansgroep te vormen. Maar de meiden hebben helemaal geen gevoel voor ritme, wat een groot probleem vormt wegens het aankomende Steptacular - een belangrijke danswedstrijd.


Voorheen droeg de komische dansfilm de naam Ain't No Half Steppin' en zou eind maart 2018 in de bioscoop uitgebracht worden. Het nu benoemde Step Sisters zal daarentegen al vanaf vrijdag 19 januari te zien zijn op Netflix. De cast bestaat naast Echikunwoke uit Eden Sher, Alessandra Torresani, Matt McGorry en Lyndon Smith.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws