Algemeen

Christian Bale bijna in 'Solo: A Star Wars Story'

De rol ging naar iemand anders.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Christian Bale zat op haar na in de aankomende Star Wars-film Solo: A Star Wars Story. De oud Batman-acteur heeft de eerdere geruchten bevestigd tegenover Happy Sad Confused. Uiteindelijk ging de rol van de mentor van Han Solo naar Woody Harrelson. Bale gaf daarna ook aan dat hij graag een nieuw gesprek heeft met de producenten van de populaire sciencefiction-franchise.


"Ja, het was erg uitnodigend. Ik hou niet alleen van die films, die teruggaan tot in mijn kindertijd, maar ik heb ook een lange geschiedenis met producenten Kathleen Kennedy en Frank Marshall, aangezien zijn jaren geleden de film Empire of the Sun maakten. Er waren dus gesprekken, en ik hoop dat er in de toekomst nieuwe gesprekken zullen plaatsvinden." - Christian Bale

De acteur heeft in het verleden aangegeven dat hij een groot fan is van Star Wars. Hij zou zelfs modellen van de Millennium Falcon en een At-At hebben. De acteur liet daarnaast weten dat hij niet graag nog eens in een superheldenfilm speelt: "Ik moet bekennen dat ik geen groot fan ben van superheldenfilms. Mensen vinden dat een verrassingen, maar ik zou niet weten waarom. Ik heb geen van de Avengers-films gezien, eigenlijk geen enkele van dat soort films. Ik hoor dat ze goed zijn, maar ik ben er blij mee dat ik dat alleen hoef te horen."

Ron Howards Solo: A Star Wars Story draait eind mei in de Nederlandse bioscoop.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Ja, dat was misschien wel mooi geweest maar misschien moeten we allang blij zijn dat de rol in ieder geval niet naar Tilda Swinton is gegaan!?

GreenHornet

Avatar

waarom was hij dan Batman als hij die films haatte

Xenolicker

Avatar

GreenHornet - zijn vrouw ging nogal hard op dat Batmanpak?

Master Of Films

Avatar

GreenHornet "waarom was hij dan Batman als hij die films haatte"
Heel simpel. Er is een uitvinding dat heet geld. Het schijnt dat wij mensen niet eenmaal kunnen leven van zonlicht en zuurstof. Het schijnt dat je met geld eten kan kopen en dak boven je hoofd kan krijgen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair