Video

Mooie trailer animatiefilm 'Bilal: A New Breed of Hero'

Met veldslagen, een strijd voor vrijheid en Ian McShane.

door Kaj van Zoelen om 10:15 in Video
Bekijk nu de trailer voor de animatiefilm Bilal: A New Breed of Hero, geschreven en geregisseerd door het duo Khurram H. Alavi en Ayman Jamal. Met de stemmen van onder andere Ian McShane en Adewale Akinnuoye-Agbaje (bekend van Lost en Game of Thrones).1400 jaar geleden wordt Bilal, een zeven jaar oude jongen met een droom om een grootse krijger te worden, gekidnapt en verkocht aan slavenhandelaren. Samen met zijn zus wordt hij naar een land ver weg van zijn thuis gebracht, en in een wereld gegooid waar corruptie en onrecht alles bepalen.

Gedurende zijn leven ondergaat hij vele ontberingen, waardoor hij een innerlijke kracht ontdekt waarvan hij het bestaan nog niet kende. Door deze ervaringen realiseert Bilal zich dat hij dapper genoeg is om zijn stem te heffen en zijn eigen pad te kiezen, waardoor alles opeens mogelijk wordt. Dankzij zijn moed bevrijdt hij eerst zichzelf en dan zijn gemeenschap en laat hij zijn eigen levenslange droom van vrijheid uitkomen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Interesting... Al bekend of hij ook in Nederland uitkomt? Ziet eruit als een zwaar verhaal voor een animatie, maar wel eentje die misschien grenzen zou kunnen verleggen.

Het heeft iig mijn interesse gewekt.

DrPeper

Avatar

Mooie trailer, mooie animatie. Heeft ook mijn interesse gewekt.

NieuwsFilm

meest populair