Trailer 'Kickboxer: Retaliation' toont spierballen!

Trailer 'Kickboxer: Retaliation' toont spierballen!

Ook met Rico Verhoeven.

Via Well Go USA is de trailer verschenen voor Kickboxer: Retaliation, het vervolg op de reboot Kickboxer Vengeance uit 2016. In deze tweede nieuwe Kickboxer zie je rollen van onder meer Alain Moussi, Jean-Claude Van Damme, Christopher Lambert, Ronaldinho, Mike Tyson en Hafþór Júlíus Björnsson. Ook ons eigen Rico Verhoeven is te zien als het personage Moss. Onderaan zie je de bijhorende poster.

De regie lag in handen van Dimitri Logothetis, de schrijver en producent van Vengeance, en in Retaliation zijn we een jaar verder als Kurt Sloan heeft gezworen nooit meer terug te keren naar Thailand. In voorbereiding op een MMA-titelgevecht wordt hij verdoofd en belandt hij weer in Thailand. Nu in de gevangenis. Hij moet het opnemen tegen de krachtpatser Mongkut. In ruil krijgt Kurt 2 miljoen dollar en zijn vrijheid.


De film verschijnt later deze maand kortstondig en beperkt in de Noord-Amerikaanse bioscoopzalen en is uiteraard via video on demand te bekijken. Het derde en naar verwachting afsluitende deel Kickboxer: Syndicate / Kickboxer: Armageddon zou in productie zijn en verschijnt volgend jaar.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair