Rutger Hauer omringd door Bijbelse heldendaden in trailer actiefilm 'Samson'

Rutger Hauer omringd door Bijbelse heldendaden in trailer actiefilm 'Samson'

De sterke Israëlische held Samson neemt het op tegen de Filistijnen.

Filmstudio Pure Flix Productions, die ons al diverse keren heeft getracht te vertellen dat God niet dood is, heeft deze week de trailer van Samson uitgebracht, een actiefilm waarin Taylor James de titelrol vertolkt. Deze volgt het Bijbelse verhaal van Samson, voor sommige ook wel bekend als Simson. De Israëlische held lijkt in sommige opzichten erg op de Griekse halfgod Hercules/Herakles, die dankzij zijn enorme kracht grootse gevaren weet te trotseren. De bekendste gezichten die in de onderstaande trailer voorkomen zijn die van Billy Zane en onze eigen Rutger Hauer.

Israel, 1170 voor Christus. De meedogenloze Filistijnen onderdrukken het Israëlische volk. Één man, berucht om zijn onmenselijke kracht en impulsieve beslissingen, is gekozen door God om het land te bevrijden: Samson. Tijdens zijn strijd stoot Samson het hoofd met verschillende personen, waaronder een verdorven prins en een beeldschone vrouw, de Filistijnse Delila. Wanneer Samson's ondergang een zekerheid lijkt, doet de Israëliër voor de laatste keer een beroep op zijn Heer om te zegevieren.


Pure Flix Productions maakte de actiefilm in samenwerking met Boomtown Films. Aan het roer van de onderneming staan regisseurs Bruce Macdonald en Gabriel Sabloff, die naar een scenario filmden dat samengesteld is door vier mensen. De opnames vonden plaats in Zuid-Afrika. Amerikanen kunnen Samson vanaf 16 februari in de bioscoop gadeslaan. Bekijk hieronder ook nog een poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair