Video

Rutger Hauer omringd door Bijbelse heldendaden in trailer actiefilm 'Samson'

De sterke Israëlische held Samson neemt het op tegen de Filistijnen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 10:52 in Video
Filmstudio Pure Flix Productions, die ons al diverse keren heeft getracht te vertellen dat God niet dood is, heeft deze week de trailer van Samson uitgebracht, een actiefilm waarin Taylor James de titelrol vertolkt. Deze volgt het Bijbelse verhaal van Samson, voor sommige ook wel bekend als Simson. De Israëlische held lijkt in sommige opzichten erg op de Griekse halfgod Hercules/Herakles, die dankzij zijn enorme kracht grootse gevaren weet te trotseren. De bekendste gezichten die in de onderstaande trailer voorkomen zijn die van Billy Zane en onze eigen Rutger Hauer.

Israel, 1170 voor Christus. De meedogenloze Filistijnen onderdrukken het Israëlische volk. Één man, berucht om zijn onmenselijke kracht en impulsieve beslissingen, is gekozen door God om het land te bevrijden: Samson. Tijdens zijn strijd stoot Samson het hoofd met verschillende personen, waaronder een verdorven prins en een beeldschone vrouw, de Filistijnse Delila. Wanneer Samson's ondergang een zekerheid lijkt, doet de Israëliër voor de laatste keer een beroep op zijn Heer om te zegevieren.


Pure Flix Productions maakte de actiefilm in samenwerking met Boomtown Films. Aan het roer van de onderneming staan regisseurs Bruce Macdonald en Gabriel Sabloff, die naar een scenario filmden dat samengesteld is door vier mensen. De opnames vonden plaats in Zuid-Afrika. Amerikanen kunnen Samson vanaf 16 februari in de bioscoop gadeslaan. Bekijk hieronder ook nog een poster.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

traveler

Avatar

lijkt me wel een goede film, al weetje al waar het naartoe gaat..

noah81

Avatar

Vind het geloof maar 1 pot nat maar het enige positieve aan die overgeleverde volksverhalen is dat het mooi is om te verfilmen.
Lijkt me best een leuke film.

Akke Moeka Hara

Avatar

Wat een timing, net nu de Amerikano’s, Jerusalem uitroepen tot hoofdstad van Israel, krijgen we een film van een Israelische superheld die Palestijnen gaat neersabelen wegens onderdrukking en whatever, not sure though.

benjamin

Avatar

Hauer zit dan toch niet in de beste papieren als hij met PureFlix in zee gaat.

Master Of Films

Avatar

traveler "lijkt me wel een goede film, al weetje al waar het naartoe gaat.."
Om alvast te waarschuwen dit is een PureFlix film. God's Not Dead deel 1 en deel 2 zijn het beste voorbeeld wat voor pure rotzooi PureFlix maken. In feite worden in die 2 films niet gelovigen gezien als "the bad guys" das weliswaar een zeer korte versie wat er mis is.

Goov25

Avatar

Haha. Lijkt me niet bepaald een goede film. Ik vind het wel grappig dat al de bijbelverhalen over Simson die ik als kind gehoord heb langs komen :D

Sunspot

Avatar

God's not dead 1 gezien, meer om Kevin Sorbo (Hercules serie). LoL, de argumenten van die gelovige student sloegen nergens op.

Kansloos ook eigenlijk uiteindelijk, snap niet waarom ze die film hebben gemaakt.

Maar dit lijjkt me wel leuk, Samsom verhaal altijd leuk gevonden. Soweiso veel verhalen uit de Bijbel wel, zat op een christelijke school, was altijd leuk al die verhalen :).

Artificialis

Avatar

Als er in oude mythologische verhalen gewroet gaat worden zie ik liever dat ze een kwalitatieve film van de Griekse, Egyptische of Noorse mythologie maken. De Bijbelse verhalen zijn vaak genoeg verfilmd wat mij betreft.

NoahMeeuws

Avatar

Ik ben christen en vond God's Not Dead echt erg slecht. Goeie christelijke films zijn films als Hacksaw Ridge of The Book of Eli.

Maar Exodus: Gods and Kings, Noah en waarschijnlijk ook deze zijn vaak gewoon troep.

Die The Bible serie moet ik overigens nog zien, lijkt me wel tof.

Sunspot

Avatar

Heb laatst nog die film met de broer van bekende acteur fiennes of zo gezien.

Kruisiging van Jezus, maar dan gezien vanuit een ander perspectief, een Romaanse officier, die niks ervan geloofde, maar wel open stond, later ziet hij dingen en draait.

Goeie film, die gast van Fear the walking dead speelt Jezus.

nieuwslaatste nieuws

meest populair