LEGO-sets 'Solo' verraden 'Star Wars' droids, monsters en personages

R2-D2 en C-3PO vervangers / voorlopers?

LEGO-sets gebaseerd op films uit bijvoorbeeld de Star Wars-franchise en de Marvel Cinematic Universe-films weten nog wel eens wat kleine of grotere details weg te geven. Zo gaf een van de set voor Civil War al redelijk snel prijs dat Ant-Man zou veranderen in Giant-Man. Nu zijn er via - naar verluidt gelekte beelden van - aanstaande sets voor Solo: A Star Wars Story personages en details onthuld. Let uiteraard op, dit zijn waarschijnlijk SPOILERS.

Via onderstaande beelden krijg je niet alleen een blik op de LEGO-versies van de personages Han Solo (Alden Ehrenreich), Lando Calrissian (Donald Glover), Chewbacca (Joonas Suotamo) en Qi'Ra Emilia Clarke, ook zie je twee nieuwe droids. De namen lijken helaas nog niet onthuld, maar het lijkt er verdacht veel op dat ze stand-ins zijn voor R2-D2 en C-3PO. Ook zie je de oude Millennium Falcon, met op de doos de titel 'Kessel Run'. Op de doos staat nog een zevende, onbekend personage met een 'hoodie'.

Bekijk de afbeelding
Op de doos van een Tie Fighter verschenen ook een aantal personages. Waaronder een nieuwe Stormtrooper, het personage Tobias Beckett (Woody Harrelson) en Solo in een ander outfit.

Bekijk de afbeelding
En ook nog twee Landspeeders, met de personages Moloch (Harley Durst) en Rebolt (Ian Kenny) en ook nog eens de wezens, de Corellian Hounds.

Bekijk de afbeelding
De vraag is uiteraard wanneer we de eerste beelden uit de Star Wars-spinoff van Ron Howard te zien krijgen. Het lijkt steeds onwaarschijnlijker dat Lucasfilm de film gaat uitstellen, dus mogelijk ligt de trailer al klaar om te gaan verschijnen. Eind mei in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair